Презентація з розвитку зв'язного мовлення із використанням методу неформального навчання - Сторітелінг. Створення розповіді про "Подорож Молочка".

Про матеріал
Навчальний матеріал, поданий у вигляді цікавої захоплюючої історії, сприяє розвитку особистісних якостей, демонструє унікальність уяви кожної дитини, дозволяє проявити активність та творчість. За допомогою сторітеллінгу Ви отримаєте декілька важливих результатів на уроці: - пожвавлення атмосфери у класі, зняття напруженості, створення невимушеної обстановки; - швидке встановлення контакту між вчителем та учнями, привернення та утримання їх уваги.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

1. На зеленому лужку. 2. Комфортні умови. 3. Зміна обставин.4. Милування собою.5. Тривожні думки про втечу.6. Знайомство з новими друзями.7. Користь для людей.

Номер слайду 3

Подорож Молочка. На зеленому лужку паслась корівка. З задоволенням їла вона соковиту травичку. У її вим’ячку жило-було Молочко. Тісно йому було, але тепло і затишно. Аж ось Молочко відчуло, як довгими струменями воно побігло по дійниці. То господарочка його видоїла. Озирнулось Молочко на різні боки, запишалось, запінилось: яке ж я гарне, біле, парне! Та не зчулось бідне, як опинилося на вогні в каструлі. Ставало все спекотніше. Молочко аж підстрибувало, клекотало вряди – годи і вже хотіло втекти. Аж раптом його остудили і зрозуміло біле створіннячко, що воно не одне, хтось живий є поруч! То були кисло-молочні бактерії йогурту. Їх ставало все більше і більше. А далі… далі сталося диво! Вони потоваришували і перетворилися на йогурт. Їх з нетерпінням очікували діти. І запам’ятали Молочко назавжди: треба навчитися товаришувати і приносити користь людям.

pptx
Пов’язані теми
Українська мова, 2 клас, Презентації
НУШ
Додано
23 липня 2023
Переглядів
215
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку