Відгук та оцінка роботи здобувача вищої освіти в школі

Про матеріал
Відгук та Щоденник практики з адміністративного менеджменту в школі . Відгук та оцінка роботи здобувача вищої освіти на практиці в школі . Шаргородський ліцей . Бондар Вероніка Олексіївна роботи здобувача вищої освіти в школі
Перегляд файлу

Відгук та оцінка роботи здобувача вищої освіти на практиці

 

Шаргородський ліцей

 

Я Бондар Вероніка Олексіївна проходила практику із адміністративного менеджменту в Шаргородському ліцею з 10 жовтня по 6 листопада 2022 р .

Насамперед ознайомилась із умовами праці ,технікою безпеки ,матеріальним забезпеченням робочого процесу ,статутом та нормативною базою.

Практика відбулась за участі керівника Шаргородського ліцею Кушнір Оксани Петрівни,яка сприяла ,щоб я оволоділа всіма навичками та уміннями роботи .

За період практики я засвоїла здатність готувати проекти управлінських рішень та наказів ,і їх впроваджувати , здатність забезпечувати належний рівень вироблення та використання управлінських продуктів ,послуг та процесів .

Опанувала знанням про структуру та особливості функціонування ліцею ,основними нормативно-правовими актами та положеннями законодавства України,оволоділа системою електронного документообігу ліцею . Використовувала дані статистичної звітності,обліку та спеціальних досліджень у діяльності ліцею .

 

docx
Додано
10 листопада 2022
Переглядів
1208
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку