Із найщирішими побажаннями Перемоги у новому році!

Звісно, можна почати з того, що цей рік був найскладнішим за всю історію Україні. Ви це знаєте не гірше за нас. Тому ми просто подякуємо вам за те, що протягом цього року залишалися з нами. Ви — частина спільноти неймовірних вчителів, які #мають_силу_навчати. Навчати й нести світло, попри спроби загнати нас у пітьму, долати виклики та шукати можливості попри всі складнощі та випробування.

Ми не знаємо, чи буде новий рік простішим, але ми точно знаємо, що кожен із нас впорається із тими викликами, які випадуть на нашу долю. Бажаємо кожному педагогові відчути власну значущість і силу навчати, наближати перемогу, відстоювати власні ідеали.

Пам'ятаймо, що 2022 — рік, коли ми всі вистояли.

Ми пишаємось тим, що протягом цього року змогли:

  • Організувати 33 інтернет-конференції для вчителів
  • Провести 170 вебінарів на актуальні теми
  • Опублікувати 13 нових онлайн-курсів
  • Організувати спецпроєкт #маю_силу, про вчителів, що працюють в умовах війни
  • Запустити 4 всеукраїнські олімпіади з 20 шкільних предметів та безліч конкурсів для школярів
  • Провести понад 300 уроків підтримки, аби українські школярі змогли навчатися навіть у перші місяці повномасштабного вторгнення
  • Написали близько 1000 статей та новин для Журналу.

І це лише видима частина того, що було зроблено цього року. Це не про наші досягнення, а про мету нашої роботи, яку ми декларуємо із року в рік — працювати для вчителів України за будь-яких умов і попри все. Бо від цього залежить наше і майбутнє наших дітей. І завдяки нашій із вами спільній роботі ми змогли допомагати ЗСУ та тримати освітній фронт.

Вам також є, чим пишатись! Складіть власний список і подякуйте собі за всі зусилля, докладені цього року. А ще ми підготували для вас календар, де ви зможете відзначити та запланувати важливі події. Ми віримо, що новий рік дасть нам усім можливість планувати та втілювати заплановане у життя.

Календар 2023

Останній день 2022 року очікувано виявився дуже складним. Але ворогу не вдасться нас зламати, адже ми продовжуємо вірити в ЗСУ, Україну і нашу Перемогу. Нехай заповітні бажання українців здійсняться у новому році.

З любов'ю і повагою
Команда Освітнього проєкту «На Урок»

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter