Презентація до уроку Мистецтво 7 клас.

Про матеріал
Презентація додотковий матеріал до уроку Мистецтво в 7 класі на тему "Музеї короля рок-н-ролу"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Музеї Елвіса Преслі

Номер слайду 2

Елвіс Преслі вважається одним із найбільш комерційно успішних виконавців популярної музики XX століття. Він посідає третє місце серед найславетніших виконавців усіх часів і найславетніших вокалістів за версією журналу Rolling Stone. У світі продано понад мільярд копій його альбомів.

Номер слайду 3

Мемфіс СШАГрейсленд, колишній маєток музичної легенди Елвіса Преслі, став найвищим паломництвом для шанувальників короля рок-н-ролу. Елвіс придбав 14 акрів майна в 1957 році, і сьогодні туристи приходять, щоб побачити його колишній будинок; захоплюватися пам'ятками; і відвідайте його гробницю, яка сидить в Медитаційному саду. Екскурсії по особняку містять практично весь будинок, від елегантного фойє та вітальні, де він розважав численних знаменитостей у знаменитій кімнаті Джунглі, укомплектований шапковими килимами та полінезійським декором.

Номер слайду 4

СШАМузей Одда може похвалитися вишуканою колекцією всіх дивних предметів, починаючи від нижнього одягу Елвіса Преслі та закінчуючи його волоссям, нігтем на ногах, зубною щіткою Боба Баркера, каменем, якого торкалася Гелен Келлер, 350 мавп із шкарпеток, підписом Чарльза Менсона тощо. . Розташований у Лоуренсі, штат Канзас, цей музей є приватним домом Ренді Вокера, який протягом багатьох років створював цей дивний естетичний музей зі своїми дивними предметами колекціонування

Номер слайду 5

Німетччина. Взагалі у містах Німеччини, де Елвіс був солдатом, досі дуже багато що нагадує про нього. Приміром, в готелі «Вілла Ґруневальд» у Бад Наугаймі власники нічого не змінили в облаштування кімнати номер 10, яку тривалий час знімав співак. «Люди з багатьох країн світу приїжджали до нашого готелю, щоб подивитися на цю кімнату. Дехто, хто міг собі це дозволити, навіть ночував у ній»,- розповідає власниця готелю Ріта Ісбнер-Гальдане.

Номер слайду 6

Вашингтон У Вашингтоні відрили "дорогий" та "модний" музей Біблії. На шести поверхах розповідають історію створення найпопулярнішої книги у світі. Відтворюють біблійські історії. Та демонструють, як книга впливає на різні сфери життя. В музеї виставлені сукні від D&G та Versace, Біблія Елвіса Преслі.

Номер слайду 7

Україна. Що може поєднувати короля рок-н-ролу Елвіса Преслі та столицю Покуття, Коломию. Невдовзі в прикарпатському місті відкриють музей легенди. Про це повідомляє РАІ.Ідею планують втілити в життя португалець Анібал Сімао та коломиянка Ірина Ямборак. Вони навіть привозили до Коломиї частину майбутньої експозиції. А донька коломиянки брала участь у концертах пам’яті легендарного співака.

pptx
Пов’язані теми
Мистецтво, 7 клас, Презентації
До підручника
Мистецтво (інтегрований курс) 7 клас (Масол Л.М., Гайдамака О.В., Кузьменко Г.В.. Лемешева Н.А.)
Додано
9 липня 2023
Переглядів
695
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку