Додаткове тренування: опубліковано другий варіант тестів НМТ

Український центр оцінювання якості освіти підготував ще один варіант тестів, із допомогою яких ви зможете як слід підготуватися до Національного мультипредметного тесту. Тож дійсно, можливостей для тренування стає ще більше!

Минулого тижня ми повідомляли про нові можливості для підготовки потенційних учасників до НМТ-2024, а саме про перший варіант тренувальних тестів, укладених на основі матеріалів, що були використані на реальному тестуванні у 2023 році. Відтепер став доступний ще й другий варіант.

Завдання з  української мови, математики, історії України, іноземної мови (англійської, іспанської, німецької, французької), біології, фізики та хімії ви зможете знайти:

Для того, щоби скористатися платформою, вам потрібно зареєструватися (якщо ви ще не зареєстровані), перейти до
вкладки «Курси», вибрати навчальний курс для 10 чи 11 класу, а потім відкрити вкладку «НМТ-2023: другий варіант». Після цього ви можете натиснути кнопку «Переглянути курс», а потім - «Зареєструйтеся». Після цього можна починати виконувати завдання. 

 

Тестів з української літератури та географії, на жаль, серед додаткових варіантів немає, оскільки фактично це завдання минулорічного НМТ, а тоді предметів було менше.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На цьому курсі ти швидко запам'ятаєш усі ключові дати та події в історії України, підготуєшся до НМТ та навчишся уникати помилок при розв'язанні завдань.

Костик Світлана

Викладає історію, готує учнів до ЗНО/НМТ. Досвід викладання — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо