Пірнаємо у світ кіно разом: долучайтеся до Чілдрен Кінофесту

Чи любите ви кіно? Упевнені, що так! Адже кому не подобаються захопливі історії, що відкривають перед нами новий неймовірний світ, дарують масу емоцій та вражень. Тож маємо для вас чудову новину: вже 7 червня в Україні стартує 11-й Чілдрен Кінофест, який триватиме до 16 червня.

Подія відбуватиметься у гібридному форматі: онлайн та офлайн, тож долучитися до свята кіно насправді зможуть усі охочі. Фестивальні покази пройдуть у кінотеатрах Києва, Львова, Вінниці, Житомира, Дніпра, Луцька, Одеси, Полтави, Хмельницького та Чернігова. Ви побачите 7 нових цікавих стрічок:

  1. «Королівство Кенсуке» — історія про хлопчика та його вірного собаку, які опиняються на безлюдному острові після шторму.
  2. «Ніна та секрети Їжачка» — стрічка розповідає про дівчинку, яка разом із другом та уявним їжачком намагаються розшукати скарб на фабриці.
  3. «Тонда, Славка і чарівне світло»  — фентезі-анімація про пригоди особливого хлопчика, що світиться від народження, та його сусідку з чарівним ліхтариком.
  4. «Детективи звіропоїзда» — в центрі сюжету анімації знаходиться викрадення цінного винаходу, яке розслідує команда друзів.
  5. «Пташина скеля» — це історія про пташку та її друзів, які рятують від небезпек єдине яйце, знесене на їхньому острові цього року.
  6. «Окейдякбувай» — фільм про дівчаток Джеймі та Іман, які тікають зі школи для дітей з порушенням слуху, щоб навідати бабусю однієї з них.

Назву ще однієї картини оголосять пізніше.

А для тих, хто долучається онлайн, підготували спеціальну програму «Коли ще звірі говорили» — це добірка фільмів про тварин. 

  • «Паця» — комедійна історія про порося, яке потрібно дресувати.
  • «Неймовірна подорож на Північний полюс» — історія чотирилапої учасниці полярної експедиції на дирижаблі.
  • «Гол!» — мультфільм про маленького крота Манго, який ось-ось повинен вийти на роботу шахтарем, хоча мріє стати професійним футболістом.
  • «Зоопарк» — сімейний фільм про друзів, що намагаються врятувати тварин з місцевого зоопарку Белфаста під німецьким бомбардуванням у 1941 році.
  • «Піпі, Пупу та Розмарі: Таємниця викрадених нот» — анімація про великий  святковий  концерт  лісових  жителів, який опинився під  загрозою.

Покази в кінотеатрах та онлайн безплатні, але важливо зареєструватися заздалегідь: реєстрація розпочнеться 30 травня. Для реєстрації групи понад 5 осіб варто звернутися до місцевого координатора.

Також на фестивалі буде кілька спеціальних подій, до яких можна буде долучитися як у кінотеатрі, так і онлайн. Освітній проєкт «На Урок» уже традиційно виступає медіапартнером Чілдрен Кінофесту, тож пірнаємо у світ кіномистецтва разом!

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Рекомендуємо