Складові комп’ютера, їх призначення

Про матеріал
Підібраний матеріал сприяє формуванню ключових компетентностей, а саме: основних компетентностей в природничих науках та технологіях, спілкуватися державною мовою, комунікативних, інформаційно-комунікаційних, інноваційних, соціальних компетентностей та вміння вчитися впродовж життя.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Складові комп’ютера, їх призначення. Урок №5 Нова українська школа2022 Підготувала: Тетяна Місьонг5 клас

Номер слайду 2

ПОМІРКУЙ!Які з наведених пристроїв комп'ютера ви використовували? З якою метою?Чи є на малюнках невідомі вам пристрої?Які інформаційні процеси реалізує кожен з відомих вам пристроїв?

Номер слайду 3

КЛАСИФІКАЦІЯ ПРИСТРОЇВ КОМП'ЮТЕРА Складові комп’ютера — це сукупність апаратних і програмних засобів комп’ютера. Апаратні засоби англійською ще називають hardware (англ. hardware — твердий товар), — це сукупність різноманітних пристроїв комп’ютера. Розглянемо детальніше, які є пристрої комп’ютера і на які групи їх можна поділити.

Номер слайду 4

ПРИСТРОЇ ВВЕДЕННЯ ДАНИХ

Номер слайду 5

ПРИСТРОЇ ВИВЕДЕННЯ ДАНИХ

Номер слайду 6

ПРИСТРІЙ ОПРАЦЮВАННЯ ДАНИХОпрацювання даних у комп’ютері виконується з використанням процесора. Він є пристроєм, що забезпечує виконання комп’ютерних програм. Швидкість роботи комп’ютера в більшості випадків визначається швидкістю опрацювання даних процесором.

Номер слайду 7

РОБОТА ЗА КОМП’ЮТЕРОМ

Номер слайду 8

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯПроаналізувати§ 1.5, с. 32-40

pptx
Додано
30 березня 2023
Переглядів
248
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку