"ЯК СТВОРЮЄТЬСЯ МУЛЬТИК"

Про матеріал
Презентація до уроку Образотворчого мистецтва для учнів 5 класу за темою "Як створюється мультик". Презентація містить якісні ілюстрації та відеофайли. УВАГА! Презентацію створено на гугл диску, тому рекомендовано її також завантажити на гугл диск, щоб збереглися всі стилі шрифтів та розташування файлів. Підручник "Мистецтво" Масол Л. М.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЯК СТВОРЮЄТЬСЯ МУЛЬТИК

Номер слайду 2

За технікою виконання мультиплікація буває різних видів. ГРАФІЧНА (намальована)ОБ’ЄМНА (комп’ютерна, лялькова, тіньова, пластилінова, сипуча)

Номер слайду 3

ГРАФІЧНА МУЛЬТИПЛІКАЦІЯ

Номер слайду 4

ГРАФІЧНА АНІМАЦІЯ

Номер слайду 5

ОБ’ЄМНА МУЛЬТИПЛІКАЦІЯ

Номер слайду 6

ПЛАСТИЛІНОВА АНІМАЦІЯМері та Макс. Втеча з курника. Йшов трамвай №9

Номер слайду 7

КОМП’ЮТЕРНА АНІМАЦІЯМіньониІсторія іграшок. Зоотрополіс

Номер слайду 8

КОМП’ЮТЕРНА АНІМАЦІЯ

Номер слайду 9

ЛЯЛЬКОВА АНІМАЦІЯОстрів собак. Труп нареченоїКораліна у Світі Кошмарів

Номер слайду 10

Художників, які працюють у галузі мультиплікаційного кіно називають художниками- мультиплікаторами, адже вони створюють безліч малюнків. Або художниками- аніматорами, тому що вони «оживлюють» намальовані зображення або ляльок. Аніматори придумують для персонажів характерні рухи відповідно до діалогів і дій. Також розробляють спецефекти: гуркіт автомобіля чи літака, природні явища (дощ, грім, дзюрчання струмка).

Номер слайду 11

Хто із сучасників не знає мишеня Міккі Мауса та його творця знаменитого Уолта Діснея?

Номер слайду 12

Цей веселий персонаж став героєм не лише мультфільмів, але й коміксів, ігор, пазлів, фірмовим знаком компанії Уолта Діснея.

Номер слайду 13

За століття діяльності Дісней-студії (з 1923 р) було створено багато прекрасних мультфільмів про Білосніжну, Піноккіо, Аладдіна, Попелюшку, Снігову королеву. Нині кіностудія перетворилася на гігантську корпорацію, лідера світового медіаринку, що має 11 парків розваг — Діснейлендів у різних країнах світу. Вона демонструє приклад успішного поєднання мистецтва і бізнесу в галузі медіа, адже її фільми, наприклад «Король Лев» і серіал «101 далматинець», стали найбільш касовими.

Номер слайду 14

Кінематограф складається не лише з художньої творчості, а й з технічного виробництва і прокату фільму з метою отримання прибутку. За художню складову відповідає режисер/режисерка — ключова фігура творчої команди, а за організаційно-фінансову — продюсер/продюсерка. Щоб розробники мали можливість отримати фінансування фільму або серіалу проводять пітпчинг. Для потенційного інвестора збирають пакет усної та візуальної інформації про проєкт, до якого включають сценарій, розкадровку (іноді з озвученням) бюджет фільма.

Номер слайду 15

МИСТЕЦЬКА СКАРБНИЧКАБЮДЖЕТ (з фр. — «гаманець») — грошове вираження збалансованого розпису доходів і видатків за певний період.ІНВЕСТОР — людина чи комерційна установа, яка вкладає гроші з метою їх збереження та примноження. ПІТЧИНГ (англ. pitch — виставляти на продаж) усна чи візуальна презентація кінопроєкту з метою знаходження інвесторів. Ідею фільму зазвичай захищає сценарист, режисер, продюсер чи представник кіностудії.

Номер слайду 16

ПРОДЮСЕР у кінематографі — власник кіностудії, що здійснює організаційно-фінансовий контроль за постановкою фільму. РЕЖИСЕР — творчий працівник видовищних видів мистецтва: театру, кінематографа, телебачення, цирку, естради.

Номер слайду 17

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ

pptx
Додано
3 квітня
Переглядів
341
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку