ЖАНРИ МУЛЬТИПЛІКАЦІЇ (аніме)

Про матеріал

Презентація до уроку Образотворчого мистецтва для учнів 6 класу за темою "ЖАНРИ МУЛЬТИПЛІКАЦІЇ (аніме)". Презентація містить якісні ілюстрації.

УВАГА!

Презентацію створено на гугл диску, тому рекомендовано її також завантажити на гугл диск, щоб збереглися всі стилі шрифтів та розташування файлів.

Підручник "Мистецтво" Масол Л. М.

Варіант книги:

https://www.calameo.com/read/0074423221f0d80874683


Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЖАНРИ МУЛЬТИПЛІКАЦІЇ3(аніме)

Номер слайду 2

Зараз багато хто з вас цікавиться мультфільмами аніме. Чи знаєте ви, звідки пішли ці мультиплікаційні фільми? У чому особливість таких мультфільмів?АНІМЕ - це японський стиль анімації, що характеризується стилізованими зображеннями. Аніме це добре розвинений вид мистецтва, який користується популярністю не лише в Японії, а й у всьому світі.

Номер слайду 3

АНІМЕ часто випускається у формі телевізійних серіалів, а також фільмів і вирізняється характерною манерою зображення персонажів та фону. Перевагами аніме є надзвичайне жанрове різноманіття та орієнтація на глядачів різного віку.

Номер слайду 4

Більша частина аніме-серіалів це екранізація японських - коміксів - манги, втім є й екранізації книжок, а також повністю самостійні роботи.«НАРУТО» - культова манга та аніме-серіал, створений і намальований манґакою Масаші Кішімото.

Номер слайду 5

Уперше мангу було опубліковано ще у 1999 році. Том 36 манги «Наруто» розійшовся більше ніж 71-мільйонним тиражем у Японії. Що ж таке «манга»?Манга - це комікси, які намальовані в японському стилі. У 2020 році в Токіо (Японія) відбулися Олімпійські ігри. Японський проєкт Worldflags розробив аніме-образи країн-учасниць Олімпіади в Токіо.

Номер слайду 6

Уважно роздивіться образ, який створили в Японії. Чи подобається вам такий образ України? Що для вас є цікавим у такому образі України?Аніме-образ України на Олімпіаді в Токіо

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Художниця з Японії Нацуме малює війну в Україні в стилі японських коміксів манга. Вона відвідала Київ для того, щоб подивитись на українців, які так мужньо захищають свою країну. Виявилось, що українці саме такі, якими вона собі їх і уявляла.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

АНІМЕ - це динамічний, багатогранний та постійно розвиваючийся світ, який може запропонувати щось для кожного. Японська анімація відрізняється від анімації інших країн своїм стилем, якому характерні візуальні особливості, такі як великі очі, яскраві кольори та динамічні сцени. Аніме охоплює широкий спектр жанрів, від наукової фантастики та фентезі до комедії та драми. Існує безліч стилів аніме, кожен з яких має свої особливості.

Номер слайду 13

Мое: Стиль, що характеризується милими та чарівними персонажами. Меха: Стиль, що показує гігантських роботів. Сьодзьо/Сьонен: Стиль, орієнтований на молодих дівчат/хлопців відповідно

Номер слайду 14

Д/з: Створіть власного персонажа у стилі аніме

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Вишнєва Анжеліка
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
7 квітня
Переглядів
141
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку