Демонстраційний варіант НМТ з французької мови: Comment allez-vous?

Ми впевнені, що ви вже почали підготовку до НМТ, аби успішно його скласти. Тож потрібно як слід потренуватися. І можливість це зробити є, адже Український центр оцінювання якості освіти вже виклав демонстраційний варіант Національного мультитесту з французької мови. Тож радимо не втрачати можливості перевірити, чи добре ви вивчили мову за роки навчання!

Аби всім було зручно працювати, передбачено два варіанти:

  1. Предметні тести в pdf-файлах (тест з французької мови ви знайдете за посиланням).

    Це найбільш комфортний варіант, якщо ви не хочете чи не можете працювати за компʼютером упродовж тривалого часу, або якщо якість вашого інтернет-зʼєднання лишає бажати кращого. Наприкінці документа із тестуванням є правильні відповіді, тож ви одразу дізнаєтеся, наскільки добре впоралися.

  2. Тестування на платформі «Всеукраїнська школа онлайн».

    А це непоганий варіант для тих, хто хоче потренуватися в більш наближених до реальності умовах. До того ж інтерфейс тестуваника візуально зробили схожим на той, із яким ви працюватимете на НМТ, тож ви вже точно знатимете, як правильно позначати відповіді на запитання, потренуватися в розвʼязанні завдань різних форм.

Зверніть увагу: перш ніж почати, ви маєте зареєструватися на платформі «Всеукраїнська школа онлайн». Без облікового запису пройти тест, на жаль, не вдасться. 

Як пройти демотест НМТ з французької мови?

Платформа, на якій розміщено тестувальник, велика і, якщо ви раніше нею не користувалися, то є ризик трохи заплутатися. Отже, для початку тренування ви маєте:

  • Знайти розділ «Курси» (розташований на верхній робочій панелі сайту) та перейти у нього.
  • Обрати навчальний курс для 10-го або 11-го класу.
  • Відкрити вкладку «Демонстраційний варіант НМТ-2024».
  • Натиснути кнопку «Переглянути курс» - система відкриє безпосередньо перелік предметних тестів.
  • Зареєструватися безпосередньо на курс. 

Ви маєте можливість визначити конкретну комбінацію предметів, яка вам потрібна для вступу до університету, тож тренування дійсно буде схожим на реальне тестування. Також нагадаємо, що всі предметні тести складаються в один день. Для цього передбачено два етапи по 120 хвилин і перерву між ними у 20 хвилин. Але на цій платформі часових обмежень не існує, тож, якщо ви бажате максимально наблизити процес до реальності, то маєте встановити їх самостійно.

Під час демонстраційного тесту з французької мови ви зможете, самостійно вирішувати, в якій саме послідовності виконувати завдання, повертатися до раніше пройдених, змінювати відповіді тощо. Усе буде так, як і під час реального НМТ. 

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Після завершення роботи ви зможете переглянути та проаналізувати індвідуальний звіт про ваші успіхи. Для цього перейдіть до вкладки «Прогрес». Тут ви побачите, скільки балів набрали, де помилилися, а отже - над якими темами ще варто попрацювати.

 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо