Квест "Випробуй себе"

Про матеріал
Цікавий квест для учнів 4-х класів, який спрямований на прояв самостійності, спритності, логіки, спортивних та розумових здібностей.
Перегляд файлу

Квест «Випробуй себе»

1. «Придумай танок-руханку»

Добрий день діти! Рада вас вітати на нашій танцювальній станції. Хто полюбляє танцювати? А хто любить слухати  музику? Ви всі знаєте, що музика і танець, це як одне ціле? Молодці!

Умови конкурсу такі: потрібно прослухати музику, та за 3-4 хвилини придумати танець-руханку до 1 хв. Оцінюватися буде робота в колективі, старанність, бажання та сам танець. Максимальний бал 5. Готові? Бажаю натхнення!

2. «Крокодил»

Привіт друзі! Вітаю вас на моїй станції пантоміми. Любите гратися? А чули таку гру «Крокодил»? Сьогодні спробуємо її пограти! Мені потрібно 1 учень чи учениця, які змогли би на вашу думку найкраще показати вам слова. Витягуй одну картку. Там написані слова і за кожне відгадане слово ви можете отримати бал. При цьому дозволяється:
використовувати жести і міміку, танці, стрибки і кривляння; приймати будь які пози; показувати слово цілком або частинами; кивати або мотати головою: «так» і «ні».
АЛЕ забороняється: писати і малювати; вимовляти склади і букви (навіть без звуку, одимим губами); показувати букви або передавати літери мовою глухонімих.

3. «Мовазнавець»

Hello kids! Good to see you! Моя станція називається «Мовознавець». Ви  вчите англійську мову? Ви уже знаєте алфавіт? Молодці! Вам потрібно на швидкість скласти алфавіт. Для цього вам надається дошка та букви. Зрозуміли завдання? Починаємо!

4. «Снайпер»

Добрий день! Мої вітання на станції «Снайпер». У вас гарний настрій? Подобаються вам всілякі завдання? Пропоную вам своє. Ви бачите палицю та кілечка. Вам потрібно попасти кільцем на палку. У кожного буде 3 спроби. 1 попадання 1 бал. Бажаю успіхів!

5. «Загадки»

Усім привіт! Приємно вас бачити на станції «Загадки». Любите відгадувати загадки? В мене для вас їх 10. За кожну відгадану ви отримаєте 1 бал. Готові слухати?

1.Сім братиків йдуть один за одним. Один іншого ніколи не обійде. (Дні тижня.)

2. Хвилі до берега несуть, парашут - не парашут. Не пливе він, не пірнає,

Тільки торкнеш - обпікає. (Медуза.)

3.Що у світі найбагатше? Що у світі найжирніше. Що у світі найситніше? (Земля).

4. Не звір, не птиця, а хвіст як спиця. (Комар)

5. Чорна корова усіх людей поборола, а білий віл усіх людей звів. ( День і ніч).

6.Без рук, без ніг, на животі повзе ще й інших везе. (Човен)

7. Що без лезе та без зуба розтина міцного дуба? (Блискавка)

8.У воді росте та води боїться? (Сіль)

    9. Кавунчики дрібненькі, смугасті та кисленькі. У колючки вбралися, і

       кущиком назвалися. (Аґрус)

   10. Хто приходить, той до неї підходить. Кидає на зуб свій кожух. А коли спекота, то нема роботи. (Вішалка)

   6. «Караоке»

Привіт! Ви потрапили на станцію «Караоке». Любите співати? Ви вже вивчили якісь пісеньки на уроці музики? Вашим завдання буде гарно заспівати вже раніше вивчену пісню. А послухаю та оціню ваш спів по 5 бальній системі.

Підбиття підсумків.
 

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2022
Переглядів
456
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку