7 липня о 18:00Вебінар: Самопізнання – дієвий інструмент розвитку соціальної компетентності

Політика конфіденційності

Актуальна версія: 18.06.2020

Онлайн-школа «На Урок» визнає важливість дотримання права кожної людини на захист персональних даних.

Для того, щоб надавати Користувачам веб-сайту naurok.com.ua (далі - Сайт) доступ до Сервісів Сайту, ми маємо збирати та обробляти певні категорії персональних даних Користувачів. Однак ми ставимо за мету мінімізацію збору та обробки персональних даних, і робимо це виключно у разі, коли це необхідно та лише на законних підставах.

Ця Політика Конфіденційності створена для того, щоб будь-який Користувач чи інша зацікавлена особа мала доступ до інформації про те, як саме ми збираємо та обробляємо персональні дані, як Користувачі можуть реалізувати свої права.

Ми ніколи не припиняємо роботу над покращенням нашої політики у сфері збору та обробки персональних даних.

Будь ласка, зверніть увагу, що усі питання та пропозиції щодо нашої політики у сфері збору та обробки персональних даних можуть бути направлені на електронну пошту: [email protected]

Ця Політика конфіденційності розроблена у відповідності до чинного законодавства України.

Володільцем персональних даних є ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОСВІТНІЙ ПРОЕКТ «НА УРОК», ЄДРПОУ 41991148, що знаходиться за адресою: Україна, 61072, місто Харків, проспект Науки, будинок 56 (далі - Онлайн-школа «На Урок»).

Суб’єктами персональних даних, які збираються за обробляються, є зареєстровані Користувачі Сайту; а також, у разі збирання аналітичної інформації за допомогою куки (cookies) віджету Google Analytics - незареєстровані відвідувачі Сайту.

Суб’єкти персональних даних мають усі права, надані їм чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних». 

Згода на збирання та обробку персональних даних надається Вами при реєстрації персонального облікового запису Користувача шляхом проставлення відмітки про надання такої згоди. 

Збирання та обробка персональних даних

Ми збираємо окремі види персональних даних виключно заради досягнення визначених цією Політикою Конфіденційності цілей. Такими цілями є виключно:

  1. Надання Користувачам Послуг відповідно до Угоди Користувача;
  2. Надання Користувачам можливості залишати коментарі на Сайті;
  3. Забезпечення комунікації з Користувачем;
  4. Інформування Користувача про пропозиції «На Урок» (маркетингові та рекламні цілі);
  5. Аналітичні та маркетингові цілі стосовно покращення роботи сайту та якості надання послуг.

Більше немає жодних цілей, для яких ми збираємо персональні дані.

Види персональних даних, які ми збираємо:

 

  • Електронна пошта (e-mail) Користувача

Для чого це нам потрібно та як ми це використовуємо?

Ваша електронна пошта є логіном Вашого персонального облікового запису.
Також Ваша електронна пошта є основним видом зв’язку Адміністрації Сайту із Вами.
Ваша електронна пошта також може бути використана для надсилання Вам маркетингових пропозицій, однак, Ви у будь-який час можете відмовитися від отримання таких пропозицій.

Також, електронні листи, які Користувачі надсилають нам, зберігаються протягом строку вирішення питання, з приводу якого Користувач звернувся.

 

  • Прізвище та ім'я Користувача

Для чого це нам потрібно та як ми це використовуємо?

Усі Послуги, що надаються Адміністрацією Сайту, надаються Користувачу відповідно до Угоди Користувача, яка є договором та має юридичну силу. Для укладення договору належним чином сторони мають бути ідентифіковані.

Також, коли Ви розміщуєте певний Контент на Сайті, або залишаєте коментарі, інші Користувачі бачать Ваші ім’я та прізвище.

Ми не використовуємо Ваші прізвище та ім'я жодним іншим чином та не передаємо чи розкриваємо їх третім особам.

  • Технічна інформація, що стосується Користувача або незареєстрованого відвідувача. Cookies

Для чого це нам потрібно та як ми це використовуємо?

При кожному відвідуванні сайту наші сервери автоматично збирають інформацію, що надається Вашим браузером. 

Ця інформація включає: запитувану веб-сторінку, IP-адресу комп'ютера, тип браузера, налаштування мови, дату та час запиту.

Також наш сайт використовує куки (cookies), які дозволяють точно ідентифікувати ваш браузер.

На Сайті розміщений віджет Google Analytics, який збирає дані про відвідування сайта шляхом використання куки (cookies).

Ці дані використовуються для аналізу дій та поведінки користувачів на сайті виключно з метою покращення технічних можливостей Сайту, створення більш ефективного інтерфейсу, покращення якості Контенту Сайту та Послуг, що надаються чи можуть надаватися.

Повідомляємо, що ми не збираємо жодних персональних даних під час проведення Користувачем оплати за Послуги. Взаємодія із сервісом оплати проводиться Користувачем виключно за межами Сайту та на умовах політики конфіденційності, яка встановлена на відповідному сервісі оплати.

Умови поширення персональних даних третім особам

Ми не поширюємо (не розкриваємо та не передаємо) персональні дані Користувачів третім особам.

Ваші персональні дані можуть бути поширені третім особам виключно в таких випадках:

  1. За Вашою згодою.
  2. У випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Права суб'єкта персональних даних

Суб'єкт персональних даних, тобто Ви, маєте право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Строк зберігання персональних даних

Ми зберігаємо Ваші персональні дані протягом строку Вашого користування Сайтом.

У разі, якщо Ви відкликаєте свою згоду на обробку Ваших персональних даних або видаляєте свій обліковий запис, ми негайно вживаємо заходів для видалення Ваших персональних даних. Однак, звертаємо Вашу увагу, що у цьому разі Ви не зможете користуватися Сайтом, у тому числі, Сервісами, до яких Ви придбали доступ.

Забезпечення захисту персональних даних

Ми зобов’язуємося забезпечити захист Ваших персональних даних від випадкових втрати або знищення, від незаконної обробки, у тому числі незаконного знищення чи доступу до персональних даних.

Зміни в Політиці конфіденційності

Актуальна версія Політики конфіденційності публікується на цій сторінці. Онлайн-школа «На Урок» не зобов’язується додатково інформувати Користувачів про зміни в Політиці.