Лабораторна робота: Нітрати у продуктах харчування та очистка стічних вод

Про лабораторну

Лабораторна робота складається з двох частин. Перша частина присвячена визначенню вмісту нітратів у продуктах харчування, у тому числі сезонних та несезонних овочах і фруктах. Покажемо та розповімо що правда, а що – міф. У другій частині дізнаймося про очистку стічних вод за допомогою флокуляції та коагуляції, що пояснить суть процесу.

Тихомирова Тетяна

доцент кафедри Хімічної техніки та промислової екології НТУ ХПІ, кандидат технічних наук, куратор інклюзивних майстер-класів із апсайклінгу для дітей із особливими освітніми потребами, ментор STEMPCampSchool (2018, 2019)

Шестопалов Олексій Валерійович
доц., к.т.н. доц. кафедри хімічної техніки та промислової екології

Трансляція буде доступна після реєстрації.

Обговорення

Інші лабораторні роботи з екології

Електроліз води
3 червня 2020
15:00
Слідами Чорнобиля: Чорнобильська катастрофа та її екологічні наслідки
20 березня 2020
17:00