НУШ 1 клас Тематичний тиждень "Здрастуй, школо!"

Про матеріал
Підсумкове відео до тематичного тижня для 1 класу "Здрастуй, школо!" Саме під цією назвою проходили перші дні діток у ліцеї "Перспектива". В цей час ми знайомилися один з одним, з навчальним закладом; цікаво та весело працювали. "Кожен день у нас цікавий, кольоровий і яскравий" - девіз, який супроводжує нас повсякчас
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Здрастуй, школо!Тиждень початкової школиліцея “Перспектива” імені Володимира Мономахавчитель початкових класів. Мелащенко Оксана Миколаївна

Номер слайду 2

Кожен день у нас цікавий, кольоровий і яскравий. Девіз тижня:

Номер слайду 3

Перші дні перебування дітей у ліцеї “Перспектива” проходили під назвою “Здрастуй, школо!” У цей період ми знайомилися один з одним, з навчальним закладом; цікаво, весело та плідно працювали. Основним завданням, яке вчителі 1-х класів ставила перед собою, було, насамперед, створення атмосфери радості, насолоди від творчості; розвивати спостережливість, допитливість, дитячу фантазію, уяву; виховувати дружні, доброзичливі стосунки між дітьми, бажання творчо працювати. “Кожен день у нас цікавий, кольоровий і яскравий– девіз, який супрводжує нас повсякчас.

Номер слайду 4

Здрастуй, школо!понеділок. День знань. Цього дня відбулася перша зустріч діток. Цікаво та захоплююче пройшла Святкова лінійка. Почули як лунає шкільний дзвоник.

Номер слайду 5

Здрастуй, школо!

Номер слайду 6

Здрастуй, школо!

Номер слайду 7

Здрастуй, школо!Завзято провели Перший урок “Ми українці: честь і слава незламним”

Номер слайду 8

Подарунок моєму ліцеювівторок Другий день перебування в ліцеї першачки розпочали девізом “Подарунок моєму ліцею”. З великим захопленням створювали малюнки на тему “Добридень, школо!”, підготували й провели виставку робіт.

Номер слайду 9

Подарунок моєму ліцею

Номер слайду 10

Подарунок моєму ліцею

Номер слайду 11

Подорож веселкового експреса середа. Незвичайно й весело розпочався третій день тижня. Ми вирушили в подорож загадковими коридорами ліцею. Завітали до їдальні, бібліотеки, гардероба, спортивного майданчика, сховища. Відвідали кабінет медичної сестри.

Номер слайду 12

Подорож веселкового експреса

Номер слайду 13

Подорож веселкового експреса. Найцікавішим завданням цього дня для першачків було прокласти й запамятати маршрут до робочої кімнати класу. І діти впоралися з ним. Вони швидко зорієнтувалися за певними ознаками: за малюнками на стінах, картинках на дверях.

Номер слайду 14

Ми та наші правилачетвер. Четвертий день тижня став вигадковим. На основі певних ситуацій, що склалися під час роботи, відпочинку, ми створили “Правила шкільного життя”. Працювала майстерня квітиків та художників: ми записували ці правила й розмальовували їх.

Номер слайду 15

Ми та наші правила. А також прийняли рішення – ці правила дотримуватися.

Номер слайду 16

Ми та наші правила

Номер слайду 17

Мої нові друзіп’ятниця. Справжньою родзинкою цього тижня була гра “Збери свій рюкзак”. Діти відгадували загадки, закріплювали слова, що позначають шкільне приладдя, вчилися ними користуватися.

Номер слайду 18

Мої нові друзіА потім у майстерні юних художників малювали свої улюблені букви, цифри та геометричні фігури.І після продемонстрували своїх улюбленців в галереї початкової школи. Яку із задоволенням переглянули інші діти ліцею.

Номер слайду 19

Мої нові друзі

Номер слайду 20

Після підведення підсумків І тижня перебування дітей у ліцеї, першачки дійшли висновку: що навчатися – це дуже цікава справа!

Номер слайду 21

ДЯКУЄМО ЗА УВАГУ! До нових зустрічей!

pptx
Додано
29 березня
Переглядів
61
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку