Презентація до кондитерського майстер-класу від кухарів «Солодкі соуси»

Про матеріал

Презентація до майстер-класу від кухарів «Солодкі соуси»

Цільова аудиторія: учні 9-11 класів.

Мета: формувати загальну готовність старшокласників до професійного самовизначення, активізувати проблеми вибору професії, виявлення професійних інтересів, схильностей учнів, розширити уявлення про світ професії «Кухар, кондитер» та як приготувати смачні соуси

Перегляд файлу

image


image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

pdf
Додано
28 серпня
Переглядів
39
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку