Презентація на тему "Створення онлайн документів та керування доступом до них"

Про матеріал
Презентація на тему "Створення онлайн документів та керування доступом до них", обговорення хмарних сервісів та їх переваг. Приклади використання хмарних сервісів для створення онлайн документів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Створення онлайн документів. Та керування доступом до них

Номер слайду 2

Онлайн документ. Перевагою онлайн документів є: Доступ із будь-якої точки світу, де є інтернет. Можливість одночасної роботи над документом декількох людей. Зберігання на хмарному сервісі (економія пам’яті на власному пристрої)Безпека зберігання даних

Номер слайду 3

Хмарні сервіси. Хмарні сервіси - новітній вид мережевих послуг, які дозволяють інформаційними засобами віртуального середовища розширити програмно-технічні ресурси комп'ютерного пристрою користувача. Необхідними умовами для роботи з хмарними сервісами є: Доступ до мережі Інтернет. Комп’ютер або інший пристрій (смартфон, планшет, нетбук тощо)

Номер слайду 4

Найпопулярніші хмарні сервіси. Google Диск i. Cloud від Apple. One. Drive від Microsoft Drop. Box

Номер слайду 5

Google Диск. Розглянемо хмарний сервіс від компанії Google. Для доступу до сервісу необхідно мати електронну пошту Gmail або аккаунт Google+Його основною перевагою є безкоштовний доступ до 15 ГБ пам’яті, а також сумісність за великою кількістю платформ. Також сервіс надає можливість завантажити спеціальний додаток на смартфон або комп’ютер для доступу до хмарного сховища без використання браузера

Номер слайду 6

Google Диск. Також сервіс надає спеціальні інструменти для роботи із різними видами документів.

Номер слайду 7

Google Диск. Окрім можливості завантажити документ також існує опція «Створити», що дає можливість увесь цикл роботи над документом проводити у хмарному сховищи.

Номер слайду 8

Google Документ. Сервіс для роботи із текстовими документами Google Документ надає увесь необхідний спектр можливостей для створення та редагування текстових документів.

Номер слайду 9

Google ТаблиціСервіс Google Таблиці дозволяє створювати та редагувати таблиці, лише трохи поступаючись кількістю функцій та можливостей звичайним табличним процесорам, як от Microsoft Excel

Номер слайду 10

Google ПрезентаціїСервіс для створення та редагування презентацій, що має необхідний функціонал для створення якісних та креативних презентацій.

Номер слайду 11

Google Диск. Для надання доступу до певного документу чи файлу на хмарному сховищі є два способи: Доступ за електронною поштою Доступ за посиланням. Останній варіант менш безпечний, адже посилання може отримати небажана людина.

Номер слайду 12

Google Диск. Рівень доступу може визначатися для кожного окремого документу або папки.

Номер слайду 13

Практична робота. Сторінка 56-57, завдання 1-6

pptx
Додано
9 жовтня
Переглядів
387
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку