Презентація Тема "Україна у моєму серці"!

Про матеріал
Актуальність презентації полягає у вихованні в учнів любові до рідної України, інтересу до культурної спадщини нашого народу, у формуванні прагнення вивчати історію країни, традиції українського народу, вчить поважати і пишатися нашими героями, які захищають рідну Україну.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Україна у моєму серці!

Номер слайду 2

Знову вересень листя фарбує,Квіти барвами вітають всіх нас,Перше вересня – школа сумує,Зачекався на учнів вже клас…Як же хочеться галасу й шуму,Щирих посмішок, ігор в дворі,Та чомусь на душі нотки суму,Не прийшли на поріг школярі… Зачекались дітей педагоги,Не звичайний в нас перший урок,У країні війна і лунають тривоги,Дистанційний сьогодні дзвін.1 вересня

Номер слайду 3

Саме зараз ми як ніколи - єдині,Переможці на всіх ми фронтах,Душу й тіло свої віддамо Україні,Буде мир, тільки так, тільки так… Тож завзяття й сміливість візьмемо в дорогу,Нас чекає мандрівка в світ знань та наук,Україна здобуде свою перемогу,Ну, а ми всі для цього докладем своїх рук. Новий рік вже навчальний нам стукає в двері,Ми запросим його в рідну школу та класи,Зачекались вже учні, вчителі, першачата веселі,Як же добре, що знову, хоч онлайн, але ж разом!

Номер слайду 4

Батьківщина. Моя рідна Батьківщина. Має назву Україна. В мене й нація своя –Українець в мами я.Є у мене й рідна мова,Де вкраїнське кожне слово. Олексій Довгий

Номер слайду 5

Найцінніше, що в нас є – це наша країна! Наша рідна Україна! Як ніколи, сьогодні ми всі це відчуваємо. Навіть далеко від своїх домівок нам болить, коли ми сумуємо за рідним будинком, двориком, містом… Кожен з нас, якщо закриє очі, до маленьких подробиць може описати свою оселю, або найулюбленіше місце відпочинку у парку чи просто рідну вулицю. Усе змінилося: і рідні міста, і вулиці, і будинки, і ми. Україна змінилася. Незмінними є наші почуття любові й гордості за нашу Батьківщину.

Номер слайду 6

квітучавільнасоборнахоробранепереможнамоя. УКРАЇНАсильнанезалежнаталановитащасливанезламнаріднаєдинавеликащирарозумнамальовничагарнанепохитнаславназаможнагостиннауспішнабарвисташляхетна

Номер слайду 7

Сьогодні кожен українець молиться за ПЕРЕМОГУ та МИР в нашій країні.

Номер слайду 8

Мандрівка Україною

Номер слайду 9

Херсонес Таврійський. Крим. Театр опери Одеса. Успенський собор. Київ. Пам'ятник засновникам Києва. Київ. Замок Любарта. Луцьк. Домініканський монастир. Львів. Дендропарк Софіївка. Умань. Музей «Золоті ворота»Київ

Номер слайду 10

Актовський каньйон. Каньйон знаходиться в Миколаївській області на річці Мертвовод. Площа території складає 250 гектарів, а глибина 40-50 метрів. Потрібно відзначити, що  Актовський каньйон – це унікальний симбіоз водної та лісової екосистем, які в сумі дають чисте повітря і мрійливий настрій. Ансамбль скель і гранітних валунів, які розташовані на території каньйону – унікальне місце у всій Європі. Це неймовірно красиво!

Номер слайду 11

Вилкове. Вилково розташувався на воді, як справжня Венеція! За чудесами однозначно потрібно їхати сюди. Крім того, тут зливаються воєдино Дунай і Чорне море – видовище від якого неможливо відірватися.. Місто – мрія.

Номер слайду 12

Дендропарк Олександрія. Дендропарк Олександрія знаходиться в двох годинах від Києва – Білій Церкві. Парк засновано в 1788. У дендропарку знаходяться понад 5 тисяч старовинних і рідкісних рослин. Тут також є фонтани і водоспади, монументи і барельєфи, які створюють цілий комплекс естетичних картинок.

Номер слайду 13

Л. Українка. Л. КаденюкІ. Франко. Славетні УкраїнціА. Шевченко. Т. Шевченко. Б. Хмельницький. Я. Мудрий. В. Кличко К. Білокур

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Традиційний український одяг

Номер слайду 17

Рослини-символи України. Українська природа - чарівна. Чи знаєш ти рослинні символи нашої держави?

Номер слайду 18

Хто такі українці?Українці є…злісміливідобрілінивіпрацелюбніслабкідружнірозумніталановитінезламнімужнісильніОберіть варіант, який найвлучніше описує українців.

Номер слайду 19

Номер слайду 20

На адміністративній будівлі в Києві був створений мурал на честь українського солдата, героя України Олександра Мацієвського. Автор – французький художник Крістіан Гемі.

Номер слайду 21

Героям країни,Воїнам світла –Захисникам України,Що мужньо боронять нас. Від супостата,Ні танком, ні градом. Вас не залякати. Всім тим, що життя. Не шкодують віддати –Низький вам уклін,І велика подяка!

Номер слайду 22

Дякуємо за спокійний сон і мирне небо, за мужність, за те, що Ви є! Велика шана Вам! Молимось і просимо Бога, щоб оберігав Вас. Ви захищаєте Україну і нас, і Ви вже Герої! Повертайтеся всі живими і неушкодженими. Рідні і вся Україна чекає на вас з перемогою!

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Любі діти, любіть рідну країну, поважайте Батьківщину, цінуйте наші традиції та культуру! Не забуваймо, що ми – справжні українці – наполегливі, щирі, щедрі, добрі, працьовиті та незламні! Від усього серця бажаю МИРУ українському народу. Молимося за ЗСУ, дякуємо їм та віримо в ПЕРЕМОГУ!

Номер слайду 25

pptx
Додано
22 жовтня 2023
Переглядів
448
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку