Назвати обладнання, що його використовують у торговельній залі для зберігання невеликого запасу посуду, наборів, столової білизни.
Назвати температуру подавання холодних супів
Назвати приміщення для очікування та відпочинку гостей – учасників бенкету
Назвати призначення кокільниці.
На якій відстані від краю столу потрібно розмістити тарілку закусочну або тарілку мілку столову?
Якими наборами слід сервірувати стіл, якщо до меню входять холодні закуски, гарячі м’ясні страви і десерт?
Назвати страву, яку доцільно подавати у горщиках.
Для споживання яйця, звареного у «мішечок», що подають у пашотниці, слугує … ложка
Назвати страви, які краще подавати у порційній пательні
Назвати вид бару, в якому відвідувачам пропонують смажені на грилі курчата, шашлики.
Алкогольні напої не продають у
Блендер слугує для приготування
Льодогенератор призначений для
Ручний прилад для приготування змішаних напоїв називається …
Дошку, яку використовують для приготування салату із варених овочів, маркують у такий спосіб:
Медичні огляди й обстеження проводять для … .
У складській групі приміщень закладу ресторанного господарства використовують ... освітлення.
Відсутність згоди між двома та більше сторонами – це … .
Відносини між рівнями повноважень керівництво встановлює за допомогою ...
Який апарат одночасно збиває і охолоджує вершки з цукром, видаючи м’яке морозиво?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома