Автоматизація процесу дифузії цукру

Цукрове виробництво

Додано: 6 лютого 2022
Предмет:
Тест виконано: 76 разів
6 запитань
Запитання 1

Які параметри підлягають регулюванню в схемі автоматизації похилого дифузійного апарату:

варіанти відповідей

тиск в дифузійному апараті, завантаження дифузійного апарату, температура і рівень в апараті;

співвідношення "стружка - вода", завантаження дифузійного апарату, температура і рівень в апараті;

тиск в дифузійному апараті, число рН дифузійного соку, температура і рівень в апараті;

тиск, температура і рівень в апараті; витрати жомопресової води.

Запитання 2

Концентрація вмісту сухих речовин (сахарози) у дифузійному соці повинна складати:

варіанти відповідей

6,2 - 6,5 %;

20 - 25 %;

14 - 16 %;

10 - 12 %.

Запитання 3

Рівень в дифузійному апараті регулюється шляхом:

варіанти відповідей

зміни подачі жомопресової води у дифузійний апарат;

зміни подачі сульфітованої і жомопресової води у дифузійний апарат;

зміни подачі бурякової стружки у дифузійний апарат;

зміни витрат дифузійного соку, що відбирається із дифузійного апарату.

Запитання 4

Регулювання співвідношення "стружка-вода" здійснюється системою, що складається з приладів:

варіанти відповідей

1а, 1б, 1в, 1г, 1д, 1е;

2а, 2б, 2в, 2г, 2д, 2е;

4а, 4б, 4в, 4г, 4д;

7а, 7б, 7в.

Запитання 5

Регулювання питомого навантаження дифузійного апарату здійснюється шляхом впливу:

варіанти відповідей

на подачу жомопресової води у дифузійний апарат;

на відведення жому із дифузійного апатату;

на відведення дифузійного соку із дифузійного апарату;

на подачу бурякової стружки у дифузійний апарат;

Запитання 6

Вміст сухих речовин у дифузійному соці вимірюють системою приладів:

варіанти відповідей

поз. 9а, 9б, 9в;

поз. 1в; 1г;

поз. 8а, 8б, 8г;

10а, 10б.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест