Автоматизація технологічних процесів консервного виробництва

Додано: 9 квітня 2022
Предмет:
Тест виконано: 32 рази
7 запитань
Запитання 1

Стерилізація продуктів харчування - це теплова обробка продуктів, що проводиться при температурі:

варіанти відповідей

нижче 100 °С;

не нижче 95 °С;

вище 100 °С;

90 °С при пониженому тиску.

Запитання 2

Пастеризація продуктів харчування - теплова обробка продуків, що проводиться при температурі:

варіанти відповідей

100 °С;

нижче 100 °С;

105 °С ± 2,5 °С;

вище 100 °С.

Запитання 3

В схемі автоматизації процесу стерилізації пюреподібних продуктів регулювання температури стерилізації здійснюється регулятором позиція:

варіанти відповідей

1;

3б;

4а;

5б.

Запитання 4

В схемі автоматизація автоклаву періодичної дії регулювання тиску здійснюється системою, що складається з приладів:

варіанти відповідей

2а, 2б, 2в;

3а, 3б, 3в;

1а, 1б, 1в, 1г;

3, 4, 5.

Запитання 5

В схемі автоматизації пастеризатора неперервної дії температура в третій зоні пастеризації регулюється системою, що складається з приладів:

варіанти відповідей

10а, 10б, 10в;

8а, 8б;

9а, 9б;

1, 2, 3, 4.

Запитання 6

В схемі автоматизації стерилізації пюреподібних продуктів прилад поз.1 призначений для:

варіанти відповідей

підтримання заданого рівня у ємності І;

підтримання заданого тиску у ємності І;

підтримання концентрації продукту у ємності І;

підтримання заданої температури у ємності І.

Запитання 7

В схемі автоматизації автоклаву періодичної дії сигналізації підлягають параметри:

варіанти відповідей

температура в автоклаві вище норми, падіння тиску пари і води, що подається в автоклав;

температура в автоклаві нижче норми, падіння тиску пари і води, що подаються в автоклав.

температура в автоклаві нижче норми, рівень води в автоклаві вище норми;

рівень води в автоклаві низький, тиску пари в автоклаві низький.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест