За скільки часу до початку банкету подаються алкогольні аперитиви?
Назвіть кількість офіціантів для обслуговування банкету-чаю по існуючими правилами.
Для подачі зеленого чаю використовують:
Салати-коктейлі подають:
До гарячих закусок з риби подають прибори:
Скільки гостей рекомендується на 1 офіціанта на банкеті з частковим обслуговуванням офіціантами?
Білі сухі і напівсухі вина рекомендується подавати:
До гарячих закусок подають:
При відсутності рибного прибору рибу їдять:
Бутерброди їдять:
Який із запропонованих способів подавання страв використовують, якщо застосовується “англійський” метод подачі страв?
Яка норма площі на одну людину на банкет-фуршет.
Для банкету-фуршету використовують столи висотою
Що вказується в кувертній картці?
Яка тривалість банкету за столом з повним обслуговуванням офіціантами?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома