Перед барменом під стійкою розміщують ... .
Шейкер, доки ним не користуються, має бути ... .
Білдінг-лоток слугує для ... .
Чи доцільно бармену протягом робочого дня змінювати порядок розміщення напоїв?
Класичний стиль роботи бармена включає ... .
Спідміксінг – це стиль роботи бармена, коли він ... .
Флейринг – це мистецтво, в межах якого застосовують ... .
Що слугує сигналом подати клієнтові рахунок?
Чи допускається перехрещувати руки у процесі приготування напоїв?
Які методи обслуговування застосовують у барі?
Блендер слугує для приготування ... .
Що має зробити бармен після приготування порції кави у кавоварці?
Чи обов’язково наливати каву з кавоварки в підігріту чашку?
Де на барній стійці розміщують предмети, що бармен бере лівою рукою?
Назвати основні правила обслуговування гостей у барі.
Назвати основні етапи виконання замовлення у барі.
Як подають відвідувачу десерт (у разі обслуговування за столом)?
Як подати гостеві плитковий шоколад?
Як подати гостеві тістечка?
Як подати гостеві торт?
Як подати гостеві полуниці?
Для приготування десертів використовують свіжі вершки із жирністю ... та охолоджені до температури ... .
Який апарат одночасно збиває та охолоджує вершки з цукром, утворюючи м’яке морозиво?
Назвати види безготівкового розрахунку за харчування іноземних туристів.
. Які основні реквізити зазначають у рахунку-замовленні?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома