Бекрум.

Додано: 29 червня
Предмет: Я досліджую світ, 1 клас
33 запитання
Запитання 1

Температура та критична температура фрізера:

варіанти відповідей

а)-21…-23; -18.

б)-18…-23; -15.

в)-18…-24; -15.

Запитання 2

Температура кулера та критична температура кулера:

варіанти відповідей

а) 0…3; -1…5.

б) 0…3; -1…7

в) 1…4; 0.1…7.

г) 1…4; 0.1…5.

Запитання 3

Принципи складування:

варіанти відповідей

а)Від стіни - 5 см, від випаровувача - 30см, від підлоги - 15см, між штабелями - 2.5 см.

б)Від стіни - 10 см, від випаровувача - 20см, від підлоги - 5см, між штабелями - 3 см.

в)Від стіни - 5 см, від випаровувача - 30см, від підлоги - 10 см, між штабелями - 2.5 см.

Запитання 4

Розморозка булок:


варіанти відповідей

а) В стопці - 6 год, в скелеті - 4 год., тортілія - 4 год.

б) в стопці - 10 год, в скелеті - 6 год., тортілія - 2 год.

в) в стопці - 12 годин, в скелеті - 4 год., тортілія - 6 год

г) в стопці - 12 год, в скелеті - 6 год., тортілія 4 год.

Запитання 5

Термін зберігання булок, тортілії:

варіанти відповідей

а) 12год.

б) 24год.

в) 36од.

г) 48год.

Запитання 6

Розморозка та зберігання соку:



варіанти відповідей

а) 2 дні розморозки та 3 дні зберігання.(суцільно 5)

б) 3 дні розморозки та 2 дні зберігання.(суцільнл 5)

в) 2 дні розморозки та 5 днів зберігання.(суцільно 7)

г) 1 день розморозки та 5 зберігання.(суцільно 6)


Запитання 7

Термін зберігання соку у сік машині:

варіанти відповідей

а) 2 доби, або до кінцевого терміна;

б) 1 добу, або до кінцевого терміна;

в) 2 доби.

г)до кінцевого терміна;

д) доки не закінчиться балк;

Запитання 8

Термін зберігання відкритого балка моржа/шейків:

варіанти відповідей

а) 2 доби

б) 1 добу

в) 4 доби.

г)до кінцевого терміна;

Запитання 9

Термін зберігання кетчупа(кухонного):

варіанти відповідей

а)5 діб;

б)7 діб;

в)3 доби;

г) до кінцевого терміна зберігання.

Запитання 10

Процедура заміни BIB(bag in box):

варіанти відповідей

а) підготувати пасочку з дизинфікуючим розчином, відкрутити конектор для подачі сиропу з пустого пакета, продезинфікувати конектор, приєднати до повного пакета.

б) підготувати пасочку з теплою водою,

відкрутити конектор з пустого пакета, промити конектор протягом 10 секунд у теплій воді, підєднати конектор до повного пакета.

в) підготувати пасочку з миючим розчином, теплою водою, а також з дезинфектором, відкрутити конектор з пустого пакета сиропу, помити конкетор методом трьох ванн, підключити конектор до повного пакета.

Запитання 11

Як часто потрібно продизинфіковувати конектор подачі сиропу:

варіанти відповідей

а) після кожної заміни;

б) раз на добу;

в)цього робити не потрібно.

Запитання 12

Термін зберігання замороженого мяса у пригрильовому фрізері:

варіанти відповідей

а) 6 год;

б) 12 год;

в) 24 год;

Запитання 13

Максимальна допустима кількість балків картоплі у кухнному фрізері:

варіанти відповідей

а) необмежено(скільки влізе);

б) 10 балків;

в) 5 балків;

Запитання 14

Принцип «FIFO» це:

варіанти відповідей

а) Принцип ротації продукції, а саме першими треба використати ті продукти в яких термін зберігання закінчується пізніше, а вже потім ті в яких раніше.

б) Принцип ротації продукції, а саме першими треба використати ті продукти в яких термін зберігання закінчується раніше, а вже потім ті в яких пізніше.

в) Принцип ротації продукції, а саме потрібно брати продукти зверху-вениз, зліва-направо.

Запитання 15

За якою схемою потрібно приносити охолоджені та заморожені продукти а також упаковки:

варіанти відповідей

а) принцип «Я так відчуваю.»;

б) стільки, скільки скаже менеджер;

в) за принципом «24/2»





Запитання 16

Метод 2 відер це:

варіанти відповідей

а) використання двох різних відер для чистих гарнірних та вафельних ганчірок;

б) використання двох різних відер для чистих та брудних ганчірок;

в) використання двох різних відер для різних брудних гарнірних та вафельних ганчірок.

Запитання 17

Як правильно готувати розчин для чистих тряпок:

варіанти відповідей

а) для чистих тряпок потрібно підготувати розчин з таблеткою кеу-5 розбавленою на 9.5 літрів теплої води;

б) для чистих тряпок потрібно підготувати розчин з таблеткою кеу-5 розбавленою на 9.5 літрів теплої води а також з 50 грамами порошку.

в) для чистих тряпок потрібно підготувати розчин з 50 грамами порошку та 9.5 літрів теплої води.

Запитання 18

Як правильно готувати розчин для брудних тряпок:



варіанти відповідей

а) зробити розчин з 9.5 літрів теплої води та 50 грам порошку.

б) зробити розчин з 9.5 літрів холодної води та 50 грам порошку.

в) зробити розчин з 9.5 літрів теплої води та 30 грам порошку.

г) зробити розчин з 9.5 літрів теплої води, 50 грам порошку та таблетки кеу-5.

Запитання 19

Метод 3-х ванн:

варіанти відповідей

а) Підготувати ванну з миючий розчином у першій ванні(на 3/4), з теплою водою у 2(на1/2), а також з дизинфікуючим розчином у 3(на3/4). Далі змити залишки продуктів з обплднання або посудини, помити данну річ у мийочуму розчині протягом 5 хвилин, ополоскати від миючого засобу у теплій воді, занурити її у дезинфікючи розчин на 10 хвилин, ополоскати від дизинфікуючого рлзчину та залишити висихати на відстані відземлі на відстані не менше 30см на термін не менше ніж 15 хв.

б) Підготувати ванну з миючий розчином у першій ванні(на 3/4), 2 ванну залишити пустою, а також підготувати дизинфікуючій розчин у 3(на3/4). Далі змити залишки продуктів з обплднання або посудини, помити данну річ у мийочуму розчині, ополоскати від миючого засобу тепло. водою, занурити її у дезинфікючи розчин на термін не менше 5 хвилин, ополоскати від дизинфікуючого рлзчину теплою водою та залишити висихати на відстані від землі не менше 50 см на термін не менше ніж 15 хв.

 в) Підготувати ванну з миючий розчином у першій ванні(на 3/4), 2 ванну залишити пустою, а також підготувати дизинфікуючій розчин у 3(на3/4). Далі помити данну річ у мийочуму розчині, занурити її у дезинфікючи розчин на 5 хв та залишити висихати на відстані відземлі та стелі не менше 50 см на термін не менше ніж 15 хв.

 г) Підготувати ванну з миючий розчином у першій ванні(на 2/3), 2 ванну залишити пустою, а також підготувати дизинфікуючій розчин у 3(на2/3). Далі змити залишки продуктів з обплднання або посудини, помити данну річ у мийочуму розчині, ополоскати від миючого засобу у теплій воді, занурити її у дезинфікючи розчин на термін не менше 5 хвилин, ополоскати від дизинфікуючого рлзчину та залишити висихати на відстані відземлі на відстані не менше 50 см на термін не менше ніж 15 хв

Запитання 20

При якій температурі пруться мопи:



варіанти відповідей

а) при максимальній;

б) при 60 градусах;

в) при 40 градусах;

Запитання 21

При якій температурі пруться ганчірки:

варіанти відповідей

а) при максимальній;

б) при 60 градусах;

в) при 40 градусах;

Запитання 22

При якій температурі пруться фартухи:

варіанти відповідей

а) при максимальній;

б) при 60 градусах;

в) при 40 градусах;

Запитання 23

При якій температурі пруться халати:

варіанти відповідей

а) при максимальній;

б) при 60 градусах;

в) при 40 градусах;

Запитання 24

Скільки грам порошку йде для прання:

варіанти відповідей

а) 20;

б) 30;

в) 50;

Запитання 25

Як правильно поповнювати моржо:

варіанти відповідей

а)одягнути халат, вимити руки, протернити горловину балка продезинфікованою тряпкою, вдягнути одноразові рукавички, залити морозиво;

б) вимити руки, одягнути одноразові рукавички, залити морозиво;

в) одягнути хатал, вимити руки, вдягнути одноразові рукавички, залити морозиво.

Запитання 26

Як правильно поповняти сік у сік машину:

варіанти відповідей

а) вдягнути одноразові рукавички, помістити балк соку у спеціальний утримувач для слоку(залізна «коробка»), помістити утримувач у апарат, підєднати трубку подачі, проштампувати сік, пропустити сік.

б) помиити руки,вдягнути одноразові рукавички, помістити балк соку у спеціальний утримувач для слоку(залізна «коробка»), помістити утримувач у апарат, підєднати трубку подачі, проштампувати сік, пропустити сік.

в)помістити балк соку у спеціальний утримувач для слоку(залізна «коробка»), помістити утримувач у апарат, підєднати трубку подачі, пропустити сік.

Запитання 27

Як правильно замінювати CO2:



варіанти відповідей

а) Щільно закрутити балон(закрити), відкрутити спеціальним ключем трубку подачі, поміняти місцями з повним балоном, закріпити балон залізним ланцюгом, спеціальним ключем підєднати трубку подачі щільно закрутивши гайку, відкрити балон та перевірити наявність тиску.

б) Щільно закрутити балон(закрити), відкрутити спеціальним ключем трубку подачі, поміняти місцями з повним балоном, спеціальним ключем підєднати трубку подачі щільно закрутивши гайку, відкрити балон та перевірити наявність тиску.

в) Відкрутити трубку подачі спеціальним ключем, щільно закрити пустий балон, пустий балон поміняти місцями з повним балоном, закріпити балон залізним ланцюгом, спеціальним ключем підєднати трубку подачі щільно закрутивши гайку, відкрити балон та перевірити наявність тиску.


Запитання 28

Балон СО2 потрібео замінити якщо :

варіанти відповідей

а) Балон потрібно замінити при доходжені стрілки до червоної зони на манометрі.

б) Балон потрібно замінити при доходжені стрілки до кінця червоної зони на манометрі.

в ) Балон потрібно замінити при спрацюванні сигналізація СО2.

Запитання 29

Що робити при спрацювання сигналізації СО2:

варіанти відповідей

а) негайно піти щільно закрутити балон, та замінити його та повідомити менеджера про данну ситуацію.

б) негайно повідомити менеджера та покинути приміщення;

в) негайно виклакати відповідну службу та повідомити менеджера.

г)негай превірити наявність тиску у балоні, та при необхіжності замінити його;

Запитання 30

На якій максимальній висоті можна працювати з драбиною:

варіанти відповідей

а)1м. 50см.

б) 1м. 20 см.

в)1м. 50 см., але не вище передостаньої сходинки.

в)1м. 20 см., але не вище передостаньої сходинки.

Запитання 31

У чому потрібно замінювати смітники:

варіанти відповідей

а)у поліетеленових рукавицях.

б) у чорних(або синіх) нейлонових рукавицях.

в)у одноразвоих та чорних(або синіх) нейлонових рукавицях одночасно.

г)у зелених ущільнених рукавицях.

Запитання 32

Як потрібно працювати з вантажами:

варіанти відповідей

Піднімати вантажі потрібно так: зігнути коліна, тримаючи спину рівно, підіймати вантаж, напружуючи лише ноги.

Потрібно бачити, що відбувається перед вами.

Підіймаючи, переносячи й опускаючи вантажі, завжди потрібно тримати спину рівно та не перекручувати ї навколо своєї осі.

Не носити заважкі вантажі, а натомість просити допомоги у колег.

Запитання 33

Фактори росту бактерій:

варіанти відповідей

Волога, температура.

Час, поживне середовище.

Все перелічене.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест