Температура та критична температура фрізера:
Температура кулера та критична температура кулера:
Принципи складування:
Розморозка булок:
Термін зберігання булок, тортілії:
Розморозка та зберігання соку:
Термін зберігання соку у сік машині:
Термін зберігання відкритого балка моржа/шейків:
Термін зберігання кетчупа(кухонного):
Процедура заміни BIB(bag in box):
Як часто потрібно продизинфіковувати конектор подачі сиропу:
Термін зберігання замороженого мяса у пригрильовому фрізері:
Максимальна допустима кількість балків картоплі у кухнному фрізері:
Принцип «FIFO» це:
За якою схемою потрібно приносити охолоджені та заморожені продукти а також упаковки:
Метод 2 відер це:
Як правильно готувати розчин для чистих тряпок:
Як правильно готувати розчин для брудних тряпок:
Метод 3-х ванн:
При якій температурі пруться мопи:
При якій температурі пруться ганчірки:
При якій температурі пруться фартухи:
При якій температурі пруться халати:
Скільки грам порошку йде для прання:
Як правильно поповнювати моржо:
Як правильно поповняти сік у сік машину:
Як правильно замінювати CO2:
Балон СО2 потрібео замінити якщо :
Що робити при спрацювання сигналізації СО2:
На якій максимальній висоті можна працювати з драбиною:
У чому потрібно замінювати смітники:
Як потрібно працювати з вантажами:
Фактори росту бактерій:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома