Тест буде корисним при перевірці знань з безпеки під час приготування їжі. Для здобувачів освіти 5-7 класів
Чому важливо мити руки перед початком приготування їжі?
Які предмети або інгредієнти можуть бути небезпечними для використання без дорослого нагляду?
Що робити, якщо ви випадково порізалися під час різання овочів або фруктів?
При вимиканні електричного чайника з розетки потрібно триматись...
Які перевірки потрібно здійснити, перш ніж почати готувати їжу?
Як правильно поводитися зі скляними посудинами та столовими приладами, щоб уникнути поранень?
При закіпанні рідини потрібно ...
Що потрібно робити, якщо під час готування їжі виникає пожежа?
Що не можна робити,якщо зайнялися олія чи жир на пательні?
При закіпанні рідини, кришку каструлі потрібно...
Під час приготування їжі потрібно застосовувати...
Технологічний одяг для кухні -це ...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома