Бісквітне тісто та вироби з нього

Додано: 21 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 1045 разів
12 запитань
Запитання 1

1)   Яке борошно краще використати для бісквітного тіста?

варіанти відповідей

з низькою клійковиною

з сильною клійковиною

з середньою клійковиною

інше

Запитання 2

2)   В чому основна різниця приготування бісквіту «Буше» від основного?

варіанти відповідей

яйця для бісквіту «Буше» збивають у 2-а рази довше

жовтки і білки збивають окремо

цукру використовують у 2-а рази більше

до складу бісквіту «Буше» входить хімічний розпушувач

Запитання 3

3)   Температура і час випікання бісквітної розмазки:

варіанти відповідей

 200-210°С; 15-20хв.;

  180-190°С; 20-25хв.;

190-220°С; 25-30хв

200-220оС; 10-15хв

Запитання 4

4)   Який необхідно використати розпушувач для бісквітного тіста?

варіанти відповідей

амоній

сода

дріжджі

яйця

Запитання 5

5)   Яка температура яєць перед збиванням?

варіанти відповідей

10-15 оС

15-20 оС

10-17 оС

5-7 оС

Запитання 6

6)   Час збивання яєчно-цукрової суміші:

варіанти відповідей

7-8 хв

15-20 хв

30-40 хв

20-25 хв

Запитання 7

7) До складу бісквіту основного входять

варіанти відповідей

борошно, цукор, яйця, сода, крохмаль

цукор, маргарин, яйця, борошно, есенція

борошно, меланж, крохмаль, цукор, есенція

борошно, молоко, яйця, цукор, есенція

Запитання 8

8)   Після випікання бісквітний напівфабрикат витримують протягом:

варіанти відповідей

1,5-2 годин

4-5 годин

7-8 годин

8-10 годин

Запитання 9

9) Заготовки для печева бісквітного з маком відсаджують круглої форми діаметром:

варіанти відповідей

8-10мм

4-5мм

5-6мм

7-8мм

Запитання 10

10)   Час і температура випікання печива «Легкий бісквіт»:

варіанти відповідей

210-220 оС, 5-7 хв

200-210 оС, 10-15хв

180-200 оС, 10-15хв

200-210оС, 5-6хв

Запитання 11

11)   Жовтки для бісквіту «Буше» нагрівають до температури:

варіанти відповідей

45-50оС

20-25оС

30-35оС

35-40оС

Запитання 12

12)   При замішувані з борошном бісквітне тісто осіло:

варіанти відповідей

недостатній час замішування тіста

тривалий час замішування тіста

використали борошно з великим вмістом клейковини

інше

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест