Бісквітне тісто тестові питання

Додано: 10 березня 2023
Предмет:
Тест виконано: 25 разів
12 запитань
Запитання 1

Бісквіт це.....

варіанти відповідей

Розсипчастий н. ф

Пишний, дрібнопористий н.ф

Листковий н.ф

Запитання 2

Яка температура випікання бісквіта , якщо тривалість часу 50-55 хв...

варіанти відповідей

195 -200С

190-200 С

180 -190С

Запитання 3

При якому способі приготування бісквіта, відділяють білки від жовтків ....

варіанти відповідей

З підігрівом

Холодний

Запитання 4

Оберіть вірний набір видів приготування бісквіта....

варіанти відповідей

Основний, бісквіт з наповнювачами, бісквіт Новий, бісквіт Буше, масляний бісквіт

Холодний, новий, основний

Основний, новий, з наповнювачами

Запитання 5

Яке наповнення можливе для приготування бісквіта з наповнювачем....

варіанти відповідей

Крем, іриска

Какао-порошок, підсмажені горіхи подріблені,мак

Вода

Вишня

Запитання 6

Меланж це....

варіанти відповідей

Вода та яйця

Суміш яєць

Яєць і цукру

Запитання 7

Бісквіт основний можна назвати....

варіанти відповідей

Холодний спосіб приготування

Масляний спосіб приготування

З наповнювачем

Запитання 8

Який вид приготування бісквіта не просочується ароматичними сиропами....

варіанти відповідей

З наповнювачами

Основний

Новий

Запитання 9

Оберіть інгредієнти для приготування бісквіта нового...

варіанти відповідей

Борошно

Цукор

Есенція

Меланж, яйця

Молоко

Сметана

Крохмаль

Вода

Запитання 10

Інгредієнти для приготування основного бісквіта....

варіанти відповідей

Борошно

Крохмаль

Цукор

Молоко

Есенція

Меланж

Запитання 11

Оберіть інгредієнти для бісквіта з наповнювачем.....

варіанти відповідей

Цукор

Яйця чи меланж

Борошно

Какао

Сметана

Вода

Мак

Крохмаль

Запитання 12

Вкажіть причину при випіканні бісквіта, якщо тісто осіло під час випікання .....

варіанти відповідей

Зарано відкрили піч і переставляли листи місцями

Багато додано цукру

Мало додано яєць

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест