Бракеражні комісії

Додано: 12 лютого 2023
Предмет:
Тест виконано: 131 раз
6 запитань
Запитання 1

Бракераж -це?

варіанти відповідей

перевірка наявності всіх інгредієнтів для приготування страв;

щоденний контроль якості готової продукції;

приймання продуктів, та визначення іх якості та кількості.

Запитання 2

Хто входить до складу бракеражної комісії?

варіанти відповідей

кухар, який готував страву, шеф - кухар, комірник, який видавав продукти;

керівник закладу, шеф - кухар, технолог, мед.працівник;

комірник, кухар, технолог, мед.працівник.

Запитання 3

Результат проведення бракеражу записують у:

варіанти відповідей

бракеражний журнал;

санітарний журнал;

журнал обліку товарів.

Запитання 4

Перед проведенням бракеражу, бракеражна комісія має ознайомитись з:

варіанти відповідей

наявністю сировини та її якістю;

документацією на сировину, з якої будуть готувати страви;

меню і калькуляцією на вироби.

Запитання 5

За якою цифровою шкалою оцінюють якість готових страв та виробів?

варіанти відповідей

12 балів;

10 балів;

5 балів.

Запитання 6

Органолептичне визначення якості готової продукції проводиться за показниками:

варіанти відповідей

упаковка, маркування, колір, запах;

форма, колір, вид на розрізі, запах;

зовнішній вигляд, консистенція, запах, смак.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест