Бульойони, борщі.

Додано: 17 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 70 разів
7 запитань
Запитання 1

Який борщ подають з галушками?

варіанти відповідей

львівській

українській

полтавський

Запитання 2

Вкажіть температуру подачі перших страв

варіанти відповідей

65*С

75*С

60*С

Запитання 3

Вкажіть, до якої групи за способом приготування відносять борщі

варіанти відповідей

прозорі

заправні

інші

Запитання 4

Основна складова борщу

варіанти відповідей

морква

буряк

капуста

Запитання 5

Від чого мутніє бульйон

варіанти відповідей

від бурхливого кіпіння

від овочів в бульйоні

від спецій

Запитання 6

Чому не можна варити буряки в підсоленій воді

варіанти відповідей

набудуть гіркості

потемніють

інше

Запитання 7

Борщ львівський готують з:

варіанти відповідей

галушками

сосисками

кабачками

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест