Коли нарізають продукти для бутербродів?
Підготовка стола до сніданку, обіду , вечірі це –
Користування несправними електричними приладами може призвести до…
Основной компонент бутерброда –
Термін зберігання бутербродів у холодильнику
Товщина скибки хліба для відкритих бутербродів складає
Як називаються палички, з якими канапе подають на стіл
Складна суміш різних харчових продуктів, які готують для споживання це ...
Канапе це -
Сендвич -
Як називається цей бутерброд?
Визначте правильну послідовність приготування бутербродів.
1. Викладають тоненькі шматочки інших продуктів
2. Прикрашають (частіше зеленню або яскравими овочами та фруктами)
3. Хліб (булочку) нарізають скибочками товщиною 1-1,5 см. Хліб можна підсмажити.
4. Намащують тонким шаром вершкового масла (або пастою чи соусом)
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома