Цукристі напівфабрикати

Додано: 1 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 205 разів
10 запитань
Запитання 1

Яке співвідношення води і цукру беруть для приготування звичайного сиропу для просочування?

варіанти відповідей

1:1,1

1:2

1:1,9

1:1

Запитання 2

Тираж використовують для

варіанти відповідей

приготування пряників

приготування інвертного сиропу

глазурування пряників

визначення проби на кульку

Запитання 3

Чим можна замінити патоку при приготуванні кондитерських виробів?

варіанти відповідей

інвертним цукром

інвертним сиропом

тиражом

сиропом для просочування

Запитання 4

Який час "достигання " помади?

варіанти відповідей

12-24 години

1,5 - 2 години

10 - 15 хв.

10 - 12 годин

Запитання 5

Як підготувати помадку до використання?

варіанти відповідей

розігріти на водяній бані до t 60 - 80 ͦ С

добре перемішати

розігріти на водяній бані до t 45 - 50 ͦ С

збити міксером

Запитання 6

Як антикристалізатор у помадному сиропі служать

варіанти відповідей

харчова кислота

есенція

інвертний сироп

патока

Запитання 7

Яке співвідношення цукру і води для приготування інвертного сиропу?

варіанти відповідей

1:1

10:4,4

1:1,1

1:2

Запитання 8

Назвіть пробу сиропу, яка зображена на малюнку

варіанти відповідей

міцна кулька

м'яка кулька

клейка крапля

карамель

Запитання 9

Щоб приготувати кавовий сироп, необхідно до звичайного сиропу додати

варіанти відповідей

какао

кава

кавову витяжку

розтоплений шоколад

Запитання 10

Які властивості отримують вироби, виготовлені з додаванням інвертного сиропу?

варіанти відповідей

довго не черствіють

швидше випікаються

стають більш солодкими

однорідна консистенція

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест