Робочим органом м`ясорубки служить :
Повноцінними білками є :
Робочим органом тістомісильної машини є :
Спеціалізовані жарові апарати , призначені для смаження кулінарних і кондитерських виробів у великій кількості жиру -
Ботулізм - це :
Захворювання, яке передається людині від хворої тварини :
Вкажіть в якій воді замочують бобові перед варінням :
Назвіть комбінований спосіб теплової обробки продуктів :
Температура подавання холодних супів….
Вкажіть, яку із вказаних круп не промивають :
Укажіть в якій воді найкраще варити овочі :
Причиною отруєння їстівними грибами може бути:
Плодам і овочам приємного і своєрідного аромату надають…
Які з перерахованих овочів відносять до пряних ?
Категорія столового яйця залежить від …
Який вид інструктажу проводиться на підприємстві при порушенні працівником вимог безпеки праці ?
До загальних засобів захисту від ураження струмом відноситься :
Вкажіть доготівельні цехи закладів ресторанного господарства :
До яких закладів ресторанного господарства відносяться шашличні, пельменні, пиріжкові, ресторани з національною кухнею, кафе-молочні :
Вкажіть, з яким виходом у збірнику розроблені рецептури на гарніри :
Визначте, рибу якої маси розбирають на філе методом пластування :
Фюме - це :
Укажіть, які існують види господарського обліку :
Картоплю нарізають соломкою для :
В якому із поданих розчинів не обробляють яйця перед використанням :
Для того, щоб зварити макаронні вироби не зливним способом беруть води :
При складанні меню, які із перерахованих страв пишуть спочатку :
Обвалка м`яса - це :
Для приготування відварених м`ясних страв з свинячої туші використовують:
Порційний напівфабрикат з свинини, який нарізають з корейки без реберних кісток:
Скільки кілограмів картоплі потрібно завантажувати за один робочий цикл в машину МОК - 150 ?
Укажіть, який Закон гарантує право громадян на безпечні та шкідливі умови праці:
Для приготування 1 кг густого киселю беруть крохмалю :
Для приготування кави по - східному використовують :
Яку роль відіграють мухи в інфекційному процесі?
Для змішування дріжджового тіста воду підігрівають до температури :
Якої консистенції готують тісто для виробів смажених у фритюрі :
Що таке виробничий травматизм ?
Вкажіть, якого правила безпеки праці не слід дотримуватись при роботі біля електроплити?
Борщ полтавський подається з :
Гарячі солодкі страви подають при температурі :
До молюсків належать :
Ростбіф готується з :
Вкажіть. що таке інкубаційний період інфекційного захворювання:
Вкажіть чим відрізняється біла паніровка від червоної:
В яку каву додають гаряче топлене молоко з пінкою?
Вкажіть, для чого потрібні людині білки:
Вкажіть, яку форму має шнек м`ясорубки :
Страва з натуральної січеної рибної маси, яка містить в середині вершкове масло :
Скільки котлет по - київськи можна приготувати з однієї курки?
Вкажіть, для чого призначена «холодна зона» електрофритюрниці :
Вкажіть, яка нормативна документація, що є основною, застосовується на підприємствах харчування:
Вкажіть, які отруєння називаються інтоксикаціями :
Які субпродукти відносяться до 1 категорії?
Овочі, які мають зелений колір варять у :
Вкажіть, при яких умовах не можна починати роботу на паро варильному казані?
Вкажіть, які існують методи боротьби з мікробами?
Тривалість варіння яєць «в мішечок» :
Салати зберігають у не заправленому вигляді :
Вкажіть, як визначити готовність кнельної маси ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома