Які страви готують на передодні реалізації та зберігають при температурі 2 -6С не більше 12 год
Ягоди - це
Основою оперативного планування на заготівельних підприємствах є
У якому відділення гаряччого цеху організовують робочі місця для смаження, тушкування, припускання, варки, запікання?
Механізація сортування за розміром здійснюється в ............. машинах перед надходженням картоплі до картоплечистки.
Марміти служать для підтримки в гарячому стані перших та других страв, а також підігрівання тарілок. Яка повинна бути температура?
Оберіть пропущене слово: Кожна конфорка має перемикач, за допомогою якого здійснюється ............. регулювання потужності
Визначте причину проблеми, що виникла під час роботи електронних ваг: Покази ваги значно відрізняються від маси встановленого на неї товару
Охолоджена птиця у тушках може зберігатися при температурі
На скільки груп поділяють супи за характером рідкої основи
Чому не можна варити буряк у підсоленій воді?
Яке м'ясо використовують для приготування бульйону для "капусняк звичайний"
Якої форми надають картоплі під час приготування юшки з макаронними виробами
Чому під час смаження овочів їх маса зменшується?
За способом теплової обробки розрізняють рибу
Температура при подаванні готових м'ясних страв повинна бути
На скільки груп поділяють соуси за способом приготування?
У залежності від подальшого використання відходи поділяють на
Яка роздавальна, як правило, організовується в торговельному залі уздовж кухні або стіни, що примикає до неї?
Які з перерахованих приміщень закладів ресторанного господарства відносять до підсобних:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома