Діагностична робота №2

Додано: 14 січня
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
11 запитань
Запитання 1

Сировиною для приготування каш є:

варіанти відповідей

макаронні вироби

картопля

 крупа

гарбуз

Запитання 2

Манну крупу отримують з:

варіанти відповідей

 кукурудзи

ячменя

проса

 пшениці

Запитання 3

Графічний або тестовий знак, нанесений у вигляді наклейки на товар чи інший продукт виробництва, із зазначенням торгової марки виробника, дати виготовлення та терміну придатності - це...

варіанти відповідей

 цінник

логотип

етикетка

картинка

Запитання 4

Основні компоненти харчових продуктів:

варіанти відповідей

білки

жири

вуглеводи

  м'ясо

Запитання 5

Розмістіть у вірній послідовності етапи проектування рамки для фото

варіанти відповідей

Заключний, технологічний, конструкційний, організаційно-підготовчий

Організаційно-підготовчий, технологічний, конструкційний, заключний

Організаційно-підготовчий, конструкційний, технологічний, заключний

Запитання 6

За консистенцією каші діляться:

(декілька правильних відповідей)

варіанти відповідей


розсипчасті

 змішані

в'язкі

рідкі

Запитання 7

Відповідно до Закону "Про безпечність та якість харчових продуктів" виробник продукції повинен

варіанти відповідей

підвищувати рівень екологічної безпеки свого виробництва

 продавати товар за кордон

знижувати ціни на товар

Запитання 8

Як інакше раніше могли називати рамку для фото?

варіанти відповідей

Раманець

Обрамлення

Рамець

Запитання 9

Яка вимога під час роботи з гарячою рідиною та гарячим посудом помилкова?

варіанти відповідей

при закипанні рідини зменшити вогонь

рідину в каструлю доливати до самого верху

гарячий посуд брати прихватками

відкривати кришку, тримаючи від себе

Запитання 10

Обери правильні вимоги безпеки під час приготування їжі: (декілька правильних відповідей)

варіанти відповідей

при нарізанні продуктів пальці тримають на відстані від леза ножа

передавати ніж один одному лезом уперед


консервні банки відкривають спеціальним ключем


нарізку харчових продуктів виконувати на обробній дошці

Запитання 11

Харчові добавки позначаються буквою

варіанти відповідей

 А

 C

 B

 E

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест