Хлібобулочні вироби поділяються на такі види
Борошно класифікується за
Якість борошна оцінюють за такими показниками
Вологість борошна не повинна перевищувати
Борошно із зерна ушкодженого клопом-черепашкою має
Пліснява борошна є наслідком
Згіркнення борошна є наслідком
Сіль входить до рецептури хлібобулосних виробів у кількості
Сіль додають у тісто для
Назвати сорти кухонної харчової солі
Найпоширинішим видом солі є
Розпушувачі необхідні для надання тісту пористості. Вони поділяються на три групи:
Дріжджі є
Оптимальною для життєдіяльності дріжджів є температура
Рідкі дріжджі це
Які ви знаєте способи приготування тіста
Опара це
Опарний спосіб приготування тіста готується
Назвати послідовність оброблення тіста, які включають такі техтологічні операції
Який хімічний розпушувач виконистовується в кондитерському, іноді в хлібопекарському виробництві при виготовленні виробів з високим вмістом цукру та жиру.
Борошно пшеничне поділяється на сорти:
Борошно житнє поділяється на сорти :
Яка оптимальна відносна вологість повітря зберігання борошна?
Який гарантійний термін зберігання пшеничного борошна?
Що уповільнює дозрівання тіста?
Переваги дріжджового тіста, приготованого безопарним способом
Недоліки дріжджового тіста, приготованого безопарним способом:
Чим відрізняється житнє тісто від пшеничного
У скільки прийомів замішується опарне тісто?
Опишіть що називається утворенням тіста?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома