За класифікацією збивання поділяють на...
Термічний процес за низьких температур - це...
За цими документами ( ТУ; ТІ ) регламентуються
До основних способів теплової обробки належать
Сортуваня відбувається за класифікацією
До заготівельного цеху відносяться:
Рибні відходи поділяють на...
Смак риби можна покращити за допомогою...
До морських риб відносять:
До м‘ясних, курячих супів додають...
Вегетаріанці - це люди, які...
М‘ясні супи солять:
Середня частина вирізки, не відбита, округлої форми - це...
Розрубування тушки курки на порційні шматочки - це...
Обшпарюваня продуктів кип‘ятком - це...
По класифікації овочів до бульбоплодів відносять:
Технологічний процес обробки овочів починається з:
Як треба правильно розморожувати рибу, щоб зменшити в ній витрати мінеральних солей?
При якій t* починається денатурація білків ( в *С )
Жири за консистенцією поділяють на:
Процес глибокого розщеплення цукрів під час нагрівання їх вище 100*С, називається...
В харчуванні людини вуглеводи відіграють роль:
Вага очищених сировини - це...
Скільки годин зберігається столовий фарш?
Як називають такі показники якості ( смак, колір, запах...)...
Бульйони бувають:
Для чого потрібне панірування?
Основною складовою всіх круп є:
Сметаноподібна дрібнодисперсна емульсія, до складу якої входять олія, яйця, гірчиця, спеції- цей соус:
Як загусник соусів використовують
Лікування різних захворювань за допомогою науково обоснованого, спеціально підібраного харчового раціону - це...
Страви з певним складом продукті, які пройшли кулінарну обробку - це...
До гідромеханічних процесів не належать:
До хімічних способів обробки відносять:
. Відходи в процесі обробки поділяють на:
В яких документах, книгах відображені норми втрат...
Теплову обробку поділяють на:
Основний спосіб варки - це...
Холодний та гарячий цехи не повинні бути поруч з...
Рідше за все на ПРГ риба надходить:
Перший показник свіжості риби - це...
Вегетаріанцями частіш за все стать люди, які...
Що таке дієта?
При якій тепловій обробці вітамін С краще зберігається:
При приготуванні соусів сіль,цукор, лавровий лист,мелений перець додають:
За способом теплової обробки страви з сиру поділяють:
В якому цеху готують перші гарячі страви?
Що належить до показників якості?
Скільки годин зберігаються готові котлети?
Скільки води в свіжих овочах (у % ):
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома