Школярі визначили , у якій воді - теплій чи холодній - краще розчиняється цукор. Якими методами вивчення природи вони скористалися?
Який метод вивчення природи допоможе визначити довжину листків верби?
Укажіть , які тіла зберігають форму.
Позначне дві спільні фізичні властивості цукру та кухонної солі.
У переліку : яблуня, Сонце, водоспад, заєць:
Людина сприймає світло:
Виберіть штучні джерела світла:
Укажіть хімічне явище.
Назвіть різноманітність явищ:
Які явища зображені на малюнку?
При нагріванні води до температури 100*С, вода переходить у агрегатний стан:
До простих механізмів належать:
До природних джерел звуку належать:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома