1. Який з способів т/о є найбільш раціональним для збереження поживних речовин?
Як змінюються пігменти зелених овочів під час варіння?
Овочі білого кольору набувають жовтого відтінку завдяки утворенню яких барвників?
Який соус готують із вершкового масла, варених січених яєць,
зелені,солі, лимонної кислоти?
Продовжить реченя. Каротин моркви, томатів……
М’ясо підчас теплової обробки змінює забарвлення – стає сірим внаслідок того, що ?
Чим зумовлений смак та запах багатьох продуктів ?
Які зміни відбуваються з білками підчас теплової обробки при нагріванні продукту до 40 градусів?
При нагріванні цукру без води до температури 140-160 градусів відбувається процес…
Підчас тривалого та бурхливого кипіння у воді жир….
Підчас нагрівання крохмалю до температури 110 градусів без води відбувається процес…
12. Доведіть необхiдностi пасеруваная борошна, для виробництва соусів
Доведіть , чи можна відновити майонез , що відмаслився. Як що так, то що треба зробити ?
Доведіть твердення, що утворення золотисто - коричневої скоринки на поверхні виробів під час їхнього випікання формується в наслідок ...
Чим пояснити утворення клейкої маси при протиранні застиглої
картоплі?
16 Чому при варці буряків додають оцет або лимонну кислоту?
17. Які процеси відбуваються з протопектином під час теплової обробки?
18. З якою метою тісто в процесі бродіння обминають?
При тривалому та бурхливому кипінню бульйону жир розпадається на.....
Укажіть нормативний документ, у якому зазначаються норми закладки сировини, технологічні процеси приготування страв та виробів, вихід напівфабрикатів, готових страв і виробів.
Доведіть чи можна замінити один продукт іншим, коли не вистачає певних продуктів при приготуванні страви.Як що так , тояким документом треба керуватись?
До якої солянки перед подаванням не подають сметану?
Визначить продукти, які не входять до складу страви "Солянка збірна м’ясна"
Якість прозорого бульйону залежить від:
Супи – біски це…
Супи –валюте це…
До яєчно-масляних соусів відносяться наступні соуси:
Чи згодні ви з тввердженням, що Соус польський готуюсь так:
Соус-майонез відносять до групи соусів, які готують на:
Чи згодні ви з тверденням , що варити овочі , які мають зелений колір і щоб його зберегти необхідно.....
Доведіть якому стані і чому протирають варену картоплю при приготуванні пюре ?
Ростбіф готують:
Ескалоп з соусом готують з:
Як панірують котлету по – київському:
WELL DANE(велл дан)- це просмажене м’ясо:
Котлети по київські готують з:
Тартинки – це?
Салати-коктейлі подають:
Для приготування риби заливної з гарніром шар залитого желе повинен бути:
Холодні страви і закуски необхідно реалізувати:
. Що таке галантин ?
За рахунок чого при варінні та саженні риби відбувається зменшення маси та об’єму?
Яким соусом поливають припущену рибу при відпуску ?
Що являють собою муси ?
Самбук – це?:
Основною сировиною для приготування пісочного тіста є:
Розпушувачі пісочного тіста є:
Бісквітне тісто готують :
Лікувальне харчування організують на наступних підприємствах :
Складання меню для шкільних їдалень здійснюється на основі наступної нормативно – технічної і методичної документації:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома