Загальна формула жирів:
Формула пропілетаноату
До складу твердого (риб’ячого) жиру входять
Укажіть продукт реакції гідролізу жирів
Реакція жирів в результаті якої під дією лугів утворюються солі високомолекулярних кислот і гліцерол
С17Н35СООН – стеаринова кислота
Цей процес широко використовується в харчовій промисловості для одержання маргарину, кулінарного жиру, легкого масла
Жир являє собою рафіновані і дезодоровані гідрогенізовані харчові рослинні жири з додаванням до них або без додавання тваринних жирів, рослинних масел і інших компонентів
Відсотковий вміст жирів в цьому продукті найвищий
Жири в спирті
Продуктом гідрування триолеїну є
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома