Етикет за столом

Додано: 24 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
Тест виконано: 23 рази
11 запитань
Запитання 1

Набір столових приборів-це...

варіанти відповідей

ложки

виделки

ножі

тарілки

Запитання 2

Столові прибори поділяються на...

варіанти відповідей

святкові

індивідуальні(основні)

сервірувальні(допоміжні)

Запитання 3

Основні-це прибори,за допомогою яких їдять.

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 4

Прибори,призначені для перекладання,розкладання іжї в окремі тарілки або нарізування іжї-це...

варіанти відповідей

основні

допоміжні

Запитання 5

До індивідувльних приборів належать...

варіанти відповідей

виделка

ніж

ложка

щипці

Запитання 6

До сервірувальних приборів належать...

варіанти відповідей

лопатки

щипці

ніж для масла

Запитання 7

Під час споживання їжі на стіл не можна класти...

варіанти відповідей

ключі

телефон

чашку

гаманець

Запитання 8

Під час сервірування столу серветки зазвичай кладуть...

варіанти відповідей

на тарілки

під тарілки

Запитання 9

Під час прийому їжі не потрібно розмовляти.

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 10

Щоб дістати страву або взяти спеції потрібно...

варіанти відповідей

самому взяти їх

попросити передати їх,до кого вони ближче

Запитання 11

Після закінчення споживання їжі обов'язково подякувати.

варіанти відповідей

Ні

Так

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест