Фарші і начинки для пиріжків та пирогів

Додано: 4 травня 2020
Предмет: Я досліджую світ, 11 клас
Тест виконано: 103 рази
5 запитань
Запитання 1

Що додають до начинок для надання соковитості та в'язкості?

варіанти відповідей

кип'ячену воду

сирі яйця

білий соус

молоко

Запитання 2

Скільки способів приготування м'ясної начинки ми вивчили??

варіанти відповідей

1

2

3

4

Запитання 3

Який вид теплової обробки використовують при приготування начинки для пиріжків із печінки ?

варіанти відповідей

варіння

бланширування

смаження

припускання

Запитання 4

Начинку з риби використовують для приготування:

варіанти відповідей

ватрушок, пирогів відкритих

пирогів закритих, кулебяк

пиріжків смажених

Запитання 5

Для позбуття гіркого присмаку білоголової капусти при приготуванні начинок використовують прийом:

варіанти відповідей

смаження

варіння

тушкування

бланширування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест