Технологічне забезпечення високих смакових якостей готової продукції
При замісі дріжджового тіста з цукрами протікає
При бродінні тіста один з дисахаридів швидше за всіх піддається дії ферментів
Продуктами ферментативного гідролізу крохмалю є
Черствіння оладок насамперед зв'язане з такими змінами крохмалю
Фермент амілаза має високу активність у борошні з
Після замішування прісного тіста для вареників його залишають на 30-40 хв для
Базисна вологість борошна
Надлишок вуглекислоти, що утворюється при бродінні тіста
З тіста рідкої консистенції (співвідношення борошна і води 1:1,65) безопарним способом готують
За рахунок якого процесу відбувається приварок вареників
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома