Основу українських кулінарних традицій було покладено
З чого починалось формування традицій української кухні?
Традиційні українські страви переважно-
Найпоширенішими способами зберігання були в давні часи-
Блюдо турецької кухні дюш-вара з прісного тіста перетворилося у-
У певний час було сприйняте дроблення продуктів, що знайшло вираження в різних українських «січениках» та прийшло з -
Українське козацтво стало культивувати в XVI-XVIII ст. вживання :
Що вважалося цінніше коров'ячого масла, оскільки привозилося з Греції
Населення Правобережної України вирощувало зернові культури такі як
Який продукт називали в давній час «сорочинським пшоном»
В який період з'являється ряд нових продуктів: картопля, соняшникова олія, кукурудза
Дуже характерним для української кухні в період формування вважається велика кількість -
Другою за значенням рідкою овочевою стравою після борщу є-
Коли у великих містах почали відкривати великі ресторани?
Де можна зустріти згадки про оригінальність і унікальність української кухні?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома