Гарячі солодкі страви. Гра "Так-ні"

Додано: 19 жовтня 2022
Предмет:
Тест виконано: 27 разів
6 запитань
Запитання 1

Десертними стравами називають солоні страви ,які подають наприкінці обіду або вечері на десерт

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 2

За складом і способом приготування солодкі страви класифікують на натуральні плоди; узвари й сиропи; солодкі страви з речовинами, здатними утворювати драглі; гарячі солодкі страви

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 3

За температурою подавання солодкі страви поділяють на гарячі (55 °С) , холодні (10-14 °С)

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 4

Солодкі страви готують і порціонують у гарячому цеху

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 5

До гарячих солодких страв відносять солодкі страви з яблук (або з додаванням їх), бабки, фарширований чорнослив, сливи в тісті, пінники та ін.

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 6

Чи правильна технологія приготування тіста кляр:

жовтки сирих яєць, відокремлені від білків, з'єднують із сіллю, цукром, сметаною, борошном, ретельно перемішують і розводять молоком,білки збивають до утворення густої піни й обережно вводять у тісто. Готове тісто зберігають у холодильній шафі.

варіанти відповідей

Так

Ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест