Для попередження бактеріального забруднення студенів, холодців, заливних страв зняте з кісток та подрібнене м’ясо необхідно:
Найчастіше забруднення холодних страв та напоїв патогенними мікроорганізмами відбувається при:
Лотки для зберігання і транспортування хлібобулочних виробів обробляють наступним чином...
Головним законодавчим актом, що регламентує якість та безпеку харчової продукції є...
М'ясний фарш, виготовлений в закладах ресторанного господарства, зберігають...
Оптмальними умовами зберігання овочів є...
Посуд, призначений для приготування холодних страв та напоїв перед заповненням:
Овочі для приготування холодних страв відварюють:
Яка температура подачі других страв:
В яких випадках кухар повинен знімати санітарний одяг?
Для обробки інвентаря, миття столів, підлоги, рук використовують хлорний розчин:
Дезінфекція - це ....
За перебування на роботі осіб, які не пройшли медичного обстеження, а також за порядок і своєчасність його проходження несе відповідальність....
Санітарний одяг потрібен для чого?
Дезінсекція це?
Дератизація це?
Яке значення дотримання особистої гігієни працівниками ЗРГ?
Який цех повинен бути повністю ізольованим від інших приміщень?
Який термін зберігання швидкопсувних товарів?
До швидкопсувних товарів не відносяться:
Які існують способи дезінфекції:
Сміттєзбірники розміщують на майданчику, який має тверде покриття, на відстані не менш ніж...
Миття столового посуду здійснюють згідно алгоритму:
Тара і пакувальні матеріали для харчових продуктів повинні ...
Яким розчином дезінфікують руки?
Санітарія -це.....
Що вивчає гігієна
Яким розчином хлорного вапна дезінфікують обладнання та інвентар?
Яка температура повітря в приміщенні найсприятливіша?
Коли здійснюється поточне прибирання приміщень підприємства масового харчування?
Яким повинно бути маркування ножа, що призначений для обробки сирого м’яса?
Коли слід заправляти салати?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома