Кислотність ацидофіліну становить...
Тривале зберігання масла здійснюється за температури
Молоко через 1 год. після споживання засвоюється на 32 %, а кефір, кисле молоко і інші кисломолочні продукти - ...
Сухе молоко у негерметичній тарі можна зберігати протягом
На молокозаводах збереження якості молока забезпечується
пастеризацією і стерилізацією. При пастеризації вегетативні форми мікроорганізмів гинуть у кількості ...
М'ясо тварин, хворих на бруцельоз, розглядається як ...
При виявленні глистяних інвазій м'ясо заморожують до досягнення у товщі м'язів температури...
Сирокопчені і напівкопчені ковбаси внаслідок незначного вмісту вологи (від 27-до 30 %) і значної концентрації солі (до 6 %) до зберігання...
Охолоджене м'ясо птиці зберігають за температури від 0 до 40С протягом 4-5 діб, морожене (гусаки, качки, кури, індички) - за температури мінус 8-120С протягом ...
Жива риба зберігається у чистій воді при температурі 100С не більше....
Охолоджена риба швидко псується, а в разі недотримання режиму зберігання за короткий час стає непридатною до вживання. Зберігається в холодильній камері при температурі 1…5°С в нерозібраному стані до ...
Ікра нестійка при зберіганні, це пояснюється тим, що вона містить багато ...
До дієтичних належать яйця, термін зберігання яких не перевищує...
Яйця з темним непрозорим зіпсованим вмістом (тухлі яйця) називаються ...
У розмороженому стані меланж зберігається на холоді протягом
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома