гр.11.23 (тема 2, урок 6) Засоби колективного та індивідуального захисту від небезпечних та виробничих факторів у галузі

Додано: 16 листопада 2023
Предмет:
3 запитання
Запитання 1

Що з переліченого відноситься до засобів колективного захисту кухарів (пекарів)?

варіанти відповідей

повітряне душування

термометри з інфрачервоним вимірюванням

пожежні витяжки

очищувачі повітря

рукавички

окуляри

витяжна вентиляційна система

Запитання 2

Що з переліченого відноситься до засобів індивідуального захисту кухарів (пекарів)?

варіанти відповідей

евакуаційне освітлення

системи утилізації жирів

фартух

головні убори

маски для обличчя

спеціальний одяг

рукавички

температурні датчики

Запитання 3

Які небезпечні і шкідливі виробничі фактори можуть впливати на кухаря (пекаря) під час виконання роботи?


варіанти відповідей

погода

настрій

підвищена температура повітря робочої зони

електромагнітне випромінювання

захаращеність робочого місця

вологість повітря робочої зони

незахищені струмоведучі частини електрообладнання

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест