Гра «Упізнай героя» за твором «Чорнильне серце» (проект Антонюк Валентини)

Додано: 27 квітня 2021
Предмет: Зарубіжна література, 7 клас
Тест виконано: 12 разів
6 запитань
Запитання 1

майстерний палітурник книг, книжковий лікар. Володіє неабияким даром читця, в процесі читання відбуваються чудеса – його голос здатний оживляти героїв книг. У нього є дружина Тереза ​​і дочка Меггі, якій передався дар.

варіанти відповідей

Мо (Мортімер)

Баста

Феноліо

Запитання 2

права рука Козерога і відданий йому, як вірна собака. Він любить свій ніж і дуже забобонний. Його теж вичитав Мо. “На зріст Баста був невисокий, плечі мав вузенькі, майже як у хлопчика”

варіанти відповідей

Баста

Леонід

Гриць

Запитання 3

автор книги «Чорнильне серце». Він старий і повністю зачарований створеними персонажами.

варіанти відповідей

Феноліо

Баста

Козеріг

Запитання 4

є кращою слугою і таємноюю матір’ю Козерога. Вона вичитана з Чорнильного серця. “Вона нагадувала стару сороку – гладенько зачесані й зібрані у вузол сиві коси й гострий ніс, що геть не пасував до її невеличкого, зморшкуватого обличчя. “

варіанти відповідей

Мортола (Сорока)

Елінор

Меґі

Запитання 5

його називають також Вогняним Танцюристом. Не по своїй волі він прожив десять років у нашому світі, куди вичитав його Мо. На обличчі у нього три довгих шрами, залишених ножем Басти. У чорнильному світі у нього є дружина, красуня колишня комедіантка, яка залишила кочове життя – Роксана і дочка Бріанна.

варіанти відповідей

Вогнерукий

Ельф

Мо

Запитання 6

12-річна дівчинка, дочка Мортімера Фолхарата і Терези, кмітлива і хоробра. Вона виросла серед книг, які їй з самого раннього дитинства купували і читали батьки, і тому дуже розумна. володіє неабияким даром читця, який передався їй від батька.

варіанти відповідей

Меггі

Ельвіра

Офайно

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест