Вкажіть можливі способи очищення картоплі від неїстівної частини
За якого способу очищення картоплі спостерігаються найменші втрати та відходи
б)
Сульфітацію проводять шляхом оброблення бульб картоплі 0,1 % розчином бісульфату натрію протягом 1 – 3 хв з метою
Поясніть необхідність додавання води в процесі нарізання картоплі
При якому значенні кислотного числа олії необхідно її змінити
Сировиною для формових чіпсів є:
Прянощі мають властивості
У разі приготування пряних сумішей для харчових концентратів супів їх необхідно висушити до вологості
Пряні овочі об’єднують поширені культурні рослини, в яких використовують підземну і надземну частини. До них належать
За використання вологого способу ферментації зерна кави залишають в басейні протягом …. з метою …
Для досягнення вологи кавових зерен 11-12% після процесу ферментації проводять процес
Утворення якої речовини в процесі обсмаження надає каві коричневого забарвлення
Процес екстрагування кави триває 7-8 год при температурі 900С до отримання вмісту сухих речовин в екстракті
Вкажіть можливий термін придатності натуральної розчинної кави в споживчій тарі (крім поліетилену):
Згідно з ДСТУ 2208–93 чай — це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома