Найбільш поширеними серед бактеріальних харчових отруєнь є:
Головна причина харчових отруєнь є:
Харчові отруєння поділяють на:
До мікробних харчових отруєнь відносять:
До отрієнь немікробного походження відносять:
.Ботулізм - це:
Розвиток ботулінуса супроводжується:
Основні продукти і причини, що викликають отруєння стафілококом:
Для попередження мікотоксикозів необхідно вживати наступних профілактичних заходів:
а) а) . б)
б) в)
в)
Відповідно до класифікації отруєння немікробної походження ділять на:
Отруєння пророслою картоплею викликано наявністю в ній :
До найбільш поширених харчових отруєнь продуктами з отруйними домішками відносять:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома