Тест пропонується використовувати для закріплення знань або тематичного оцінювання здобувачів освіти з професії кухар
Холодні закуски з сирих овочів є основним джерелом
Які відмінності між холодною закускою і стравою
Температура подавання гарячих і холодних закусок
За характером кулінарної обробки і основним продуктом закуски можна поділити на такі групи
За технологією приготування бутерброди поділяють на такі основні групи
Товщина нарізування хліба для відкритих бутербродів
Вказати термін зберігання заправлених салатів
Як подають салати
Норми виходу салатів залежно від їх виду становлять
Скільки способів застосовують при оформленні салатів
Капусту для салатів підготовляють
Особливістю салатів-коктейлів є:
Вихід салату-коктейлю на одну порцію
Якщо оселедець пересолений, сухий і твердий, його рекомендують:
Для приготування закуски "Яйця фаршировані" їх розрізують
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома